Roland Synthesizers

Gear4Music.com

Roland Synthesizers har varit inflytelserika i den elektroniska musikinstrument scenen sedan det tidiga 1970-talet med lanseringen av SH1000. På 80-talet släpptes flaggskeppen Jupiter och Juno produktlinjer. Sedan dess har Roland utvecklat ett brett spektrum av synthesizers - inklusive den aktuella Fantom-serien och en uppdaterad version av Juno-utbudet. Gear4music.se har hela utbudet av Roland syntar - inklusive den nya GAIA SH-01. View All Information

Mest populära Roland Synhtar & moduler

Första 12 produkter som visas

Om Roland syntar & moduler

Roland Synthar är kända för deras välbefinnande av använda och högklassigt ljud. Efter att ha vunnit universell appeal, fortsätter de att öka deras enastående rykte med varje ny release.

Roland synt intervallet innehåller Jupiter, Integra, V-Synth, Lucina, AX, VP och Gaia SH-01.

Varierar i pris från ca 3,354 22,361 det finns något för alla, oavsett om du letar efter ett roligt axel synth, en komplett Workstation eller tekniskt avancerade V-Synth, Roland är ett kvalitet val.

Gear4music.se har ett omfattande utbud av Roland syntar inklusive Nästan Ny objekt och paketbjudanden. Med en i butiken Roland specialist som kan ge hjälp, råd och extra information.

För att kontakta ring våra Roland specialist 0843 155 0500.