Tromboner

Trombonen är ett bleckblåsinstrument som utmärker sig närmast i och med att ett rör i motsats till ventiler eller tangenter används för att ändra tonhöjden för instrumentet. Trombonen har sitt ursprung i tidig musik såsom Sackbut men moderna tromboner finns tillgängliga i olika storlekar, från små alto tromboner till bas tromboner. Den vanligaste storleken är däremot tenortrombonen. Vissa tromboner har också "triggers", vilket ger dem ett större tonhöjdsomfång samtidigt som det stöder instrumentents stämning.

Visa all information

Mest populära tromboner

Första 18 produkter som visas

Om tromboner

En del av mässingsfamiljen, trombonen har funnits i över 600 år och är det enda moderna orkestermässingsinstrumentet som kan spela alla noter från kromatskalan från början. Karaktäriseras av sin teleskopskiva används trombonen ofta i klassisk musik och har använts i flera bitar av Mozart och Beethoven.

Känd för sina musikinstrument erbjuder vi Yamaha tromboner till lägsta priser på nätet. På Gear4music.com är vi också stolta över att kunna erbjuda våra märkesvariga Gear4music tromboner inklusive tenor trombone nybörjare. Våra premium Coppergate- och Jupiter-serier är utformade som ett alternativ, utformat för att utveckla trombonspelare. Med allt detta val och ett fantastiskt utbud av trombon tillbehör har vi allt du behöver.