DJ decks & spelare

DJ Decks har ofta höga vridmoment på motorerna såväl som tonhöjfdsfaders för sömlös vinylmixning i en live miljö. Som sagt, om du kan rocka festen med en Numark PT01 Scratch Bärbar Skivspelare och ett par Sennheiser HD 25-hörlurar, så är det också coolt! Alla deck skickas med vår två års garanti och 30 dagars pengarna tillbaka garanti.

Visa all information

DJ deck & spelare

Om DJ Decks & Players

DJ Decks spänner över allt från gamla skivspelare till avancerade styrenheter. Oavsett vad du är med, har vi ett oslagbart utbud av DJ-redskap från tillverkare som Pioneer, Native Instruments, Numark och Novation.

Många DJ-däck idag är hybrider som fungerar som ljudgränssnitt för integration i en datorbaserad inställning - Numark NDX800 omfattar alla tre medier.

USB / MIDI-styrenheter, som Numark NS7, används också i kombination med virtuell DJ-programvara som NIs Traktor - vilket ger användarna den kraftfulla mjukvaran, men behåller den taktila sidan av en skivspelare.

Vårt omfattande sortiment av DJ-kit på Gear4music.com innehåller de senaste DJ-CD-spelarna, Digital DJ, DJ-hörlurar, DJ Mixers, DJ MP3-spelare, DJ-programvara, DJ-skivspelare, DJ-högtalare och DJ belysning.