Gitarrförstärkare | Elgitarrförstärkare

Gitarrförstärkare definierar gitarristens ljud. Combo-förstärkare är perfekta för dem som vill ha en "allt-i-ett"-lösning. Medan combo-förstärkare har tonala kontroller och speciella effekter, kan ljudet ändras ytterligare genom att lägga till pedaler i kedjan. Combo-förstärkare är enkla att koppla in och spela. Förstärkartoppar och Kabinetter tillåter annorlunda, och ofta bättre ljud.

Visa all information

Mest populära gitarrförstärkare

Gitarrförstärkare Information

Gitarrförstärkare kan delas upp i två grova kategorier; Comboförstärkare, som har förstärkaren och högtalaren i samma kabinett, såsom Peavey-Valveking och separata förstärkartoppar med externa högtalare, såsom Orange Terror-serien.

Comboförstärkare erbjuder fantastiskt ljud i en mycket bärbar förpackning och har ofta inbyggda extrafunktioner som spring reverb eller effekter.

Förstärkare konstruerade av separata kabinetter och toppar föredras ofta av dem som vill prova olika kombinationer för att uppnå en viss ton.

Vi har alltid de bästa och mest populära förstärkarna tillgängliga, inklusive berömda förstärkare som Vox Valvetronix, Roland Cube och Laney Nexus.

Som en allmän regel ger Solid State Förstärkare skarpa, tydliga och rena toner, som har massor av attack och är känsliga för uppspelning. De kräver mindre underhåll och har färre delar som kan gå sönder.

Rörförstärkare är vänansedda för deras enastående värme och feta ljud. Du kan uppnå en fantastisk naturlig dist genom en rörförstärkare. Från den ena modellen till den andra finns även en större variation i ljud.