Live-ljud & ljusutrustning

Från prisvärda PA-paket till sånganläggningar och mikrofoner från de bästa namnen inom ljud och audio, har vårt liveljud- och PA-utrustningssortiment allt du behöver för att höras.

Visa all information

Mest populära Live-ljud & Ljusutrustning

PA-Utrustning Information

Vad man ska leta efter när man köper en PA-högtalare

Strömstyrka är en viktig fråga att överväga innan man köper en PA-högtalare. Generellt sett, ju mer watt en högtalare har, desto högre volym kan den producera. De som hoppas på att använda högtalarna så att akustiska instrument eller sång kan höras över ett trumset borde titta på modeller med 200 watt kontinuerlig uteffekt per sida och de som inte kräver en sådan volym kan klara sig med mindre.

Storlek är också en viktig faktor. En HF-Kompressions Driver eller 12-tums Low-Mid Driver och Piezo horn är lämpliga för dem som använder högtalarna för sång eller instrument som inte har många låga frekvenser, även om 200 till 300 watt krävs för att få ljudet att höras över ett helt band. För lågfrekvensinstrument och bleckblås är 15-tums Low-Mid Drivers och en 1-tums HF-Kompressions Driver med minst 300 watts uteffekt ett bättre val. En Sub kommer att krävas för dem med ytterligare krav på basfrekvenser. Vi levererar PA-system från de ledande tillverkarna som Yamaha med 'StagePas 300', eller Fenders 'Passport PA-system'. Vi har även aktiva högtalare i lager som den populära Mackie Thump och passiva system från tillverkare som Electrovoice.

Vårt sortiment omfattar strömlösningar för högtalare, inklusive Soundcraft-mixerbord och förstärkare från Peavey. Med ett fantastiskt utbud av scenbelysning och effekter kan Gear4music.se hjälpa dig att skapa en komplett live-rigg för mycket mindre pengar än vad du tror.