Studiomonitorer

Studiomonitorer är en av de mest väsentliga delarna till en producents studio, vilket möjliggör korrekt ljudövervakning när det gäller produktion, mixning och mastering. Monitorer finns i varierande storlekar med varierande respons frekvensband som passar alla hem och professionella studior.

Visa all information

Mest populära studiomonitorer

Information om Studio Monitorer

Studio Monitor högtalare är nödvändiga när mixning ljud till en professionell standard. De ger ett platt respons och är utformade för att mata en opartisk ljud, så att användaren kan blanda noggrant och trogen det inspelade materialet.

Subwoofers är högtalare kabinett som är dedikerade till att återge låga frekvenser. De används ibland med nearfield högtalare för att kompensera för de begränsningar som ibland finns på mindre modeller av studiomonitorer.

Active och passiv finns de två typerna av högtalare. aktiv högtalare ha interna förstärkare vilket gör dem mer portabel än passiva högtalare. Passiv högtalare behöver en extern förstärkare att driva högtalarna och är väl lämpade för permanenta installationer. Många föredrar den kontroll som passiva högtalare ger och möjlighet att mixa och matcha dessa högtalare med olika förstärkare.