Studiomonitorer

Ljud som sjuder ut i all detalj Studiomonitorer låter dig hötra allt som händer i dina spår så att du kan producera, mixa och göra masering för dina spår hur perfekt som helst. Studiohögtalare behövs för när korrekt ljudreproduktion är avgörande. Dessutom får du en två års garanti som ingår i varje nytt köp hos Gear4music.

Visa all information

Mest populära Studiomonitorer

Om Studiomonitorer

Studio Monitor-högtalare är viktiga när du blandar ljud till en professionell standard. De ger ett platt respons och är utformade för att utföra ett opartiskt ljud, så att användaren kan mixa korrekt och sant mot det inspelade materialet.

Subwoofers är högtalarkablar som är dedikerade till att reproducera lågfrekvenser. De används ibland med nearfield högtalare för att kompensera för de begränsningar som ibland finns på mindre modeller av studioskärmar.

Aktiv och passiv är de främsta två typerna av högtalare. Aktiva högtalare har interna förstärkare som gör dem mer bärbara än passiva högtalare. Passiva högtalare behöver en extern förstärkare för att driva högtalarna och är väl lämpade för permanenta installationer. Många föredrar den kontroll som passiva högtalare ger och möjligheten att blanda och matcha dessa högtalare med olika ampere.