Alesis

Gear4Music.com

Alesis har skapat instrument och musikutrustning i mer än 25 år och de har ständigt legat i framkant när det kommer till att kombinera hög kvalitet till attraktiva priser. Alesis har blivit kända världen över för sina prisvärda och högpresterande digitala trumset. Oavsett om du precis börjat spela trummor eller behöver ett digitalt trumset för live-spelningar så har Alesis digitala trumset för dig. Deras digitala trumset är fullmatade med ljud av studiokvalitet och bjuder på en äkta känsla. View All Information

Alesis Storsäljare

Första 11 produkter som visas

Om Alesis

Bildades 1980, Alesis grundades på innovativa halvledare chip teknik och prisbelönta industriella formgivningar, vilket gör att nybörjarmusiker och inspelning artister att ge professionell studio inspelning produkter aldrig tidigare överkomliga.

Alesis produkter omfång från keyboard, hårddisk inspelare, synthesizers, iPod inspelning, uppspelningsenheter, elektroniska trummor, Mixers, signal processorer, effektenheter, förstärkare och högtalare. En sak förblir konsekvent Alesis utbud av produkter, deras passion för inspirerande musikaliska innovation och kreativitet genom ny teknik. På Gear4music.se vår passion är att erbjuda dig de bästa Alesis produkterna till de lägsta priserna online.