Casio pianon och Keyboards

Gear4Music.com

Casio som är baserat i Japan är världsledande inom tillverkning av musikinstrument. Sedan 1946 strävat Casio att inse dess corporate creed "kreativitet och bidrag" genom införandet av innovativa och fantasifulla produkter. View All Information

Casio Storsäljare

Första 8 produkter som visas

Om Casio

Casio släppte sin första elektroniska keyboard i 1980 ritade jubel från musiker runt om i världen med sin kompakt storlek och nummerportabilitet.

Efter fantastisk framgång i detta elektroniska keyboard gjorde Casio därefter utvecklingen i den enda keyboard är möjligt med hjälp av digitala instrument. Bland dessa fanns one touch auto-ackompanjemang, automatiskt uppspelade, minneskapacitet för inspelning och uppspelning låtar, Sampling teknik för att registrera något ljud för användning som en ljudkällan och en melodi guide funktion som vägleder användare genom en låt med belysning upp tangenterna.

Under de senaste åren har Casio intensifierade ansträngningar för att expandera popularitet inte bara deras elektroniska keyboard, men deras Digitalpianon samt.