Coppergate Bleckblåsinstrument

Gear4Music.comDetta bleckblåssortiment lanserades 2007 av Gear4Music.com och är uppkallat efter den historiska gatan innanför Yorks stadsmurar. Gatan är berömd för sitt arv av vikinghantverk, och Coppergate förkroppsligar samma principer av skicklighet och teknik som är del i tillverkningen av varje Coppergate instrument.

Med ett sortiment som täcker trumpeter, kornetter, tenor, baryton och valthorn, eufonier, tromboner och tubor erbjuder Coppergate ett mångsidigt utbud av bleckblåsinstrument som låter artister ta steget till den nästa nivån av musik.

Coppergates bleckblåsinstrument är eleganta och fina. De är handgjorda enligt exakta specifikationer och erbjuder en professionell nivå av kvalitet och spelbarhet. Coppergates instrument erbjuder kraft och projektion som behåller sin rundade tonala karaktär, vilket gör dem till ett givet instrument för den kräsna musikern.

Genom att blanda traditionell sammansättning med modern tillverkningsteknik erbjuder Coppergate av Gear4Music bleckblåsinstrumet en oöverträffad nivå av kvalitet och enhetlighet. View All Information

Coppergate Bleckblåsinstrument

Första 29 produkter som visas