Gear4music Digitalpianon

Gear4music.com

Gear4music Digitalpianon erbjuder imponerande design, ljud och byggkvalitet till överkomliga priser. Från enklare pianon för nybörjare till premium-flyglar täcker Gear4musics egna serie många stilar och funktioner, så att det alltid finns passliga modeller tillgängliga oberoende på vilken nivå man befinner sig eller vilken funktionalitet man behöver. Visa all information

Digitala pianon av Gear4music

Första 26 produkter som visas

Digitalpiano-Paket av Gear4music

Första 36 produkter som visas

Digitalpiano köpråd

Ett Digitalpiano är ett elektriskt musikinstrument som syftar till att tjäna främst som ett alternativ till sina traditionella, akustisk motsvarigheter. Till skillnad från ett akustiskt piano har det inga strängar, hammare och ingen soundboard. Det har i stället elektroniska ljudchips och högtalare, som kan användas för att duplicera ljudet och känslan av att spela ett traditionellt piano.

Eftersom ett Digitalpiano förlitar sig på Sampling, kan det producera en mängd andra instrumentljud. Exempelvis kan musiker välja från sådana instrument som flöjter, cembali, strängar och slagverk, vilket gör digitalpianon till anpassningsbara maskiner.

Andra saker att tänka på när du köper ett digitalpiano

Det finns även ett antal tillbehör som kan köpas för att förbättra ett digitalpiano, såsom hörlurar. Musiker kan välja från ett antal sådana enheter, inklusive Roland RH-300 hörlurar, som levereras med en 3,4 m rak kabel och Audio Technica ATH-M40FS hörlurar, som levereras med en kabel av samma längd.

För dem som redan inte har en, kan en piano pall också krävas. Gear4music producerar en Deluxe Piano pall i linje med den traditionella stilen, som är perfekt för oss med ett digitalpiano.