DISC Korg Pitchblack golvet Pedal Stämapparat

654 kr Ord.pris 832 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

DISC Korg Pitchblack golvet Pedal Stämapparat

Detaljer

Korg PitchBlack digital gitarr Stamapparat, en ny kromatisk golvet stamma med en fantastisk LED-display gor detta maste objektet for gitarrist och basist. Palitlig och extremt noggrann, Korg Pitchblack är den perfekta pedal stamapparat.Artikelnummer: 11525

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Hög precision och avancerade funktioner och elegant stil gör denna nya gitarr/bas pedalen Stämapparat från Korg våra mest avancerade hittills. Pitchblack är samma storlek som en kompakt effekt enhet, och har en tuff aluminium die cast kropp som kommer att uthärda hård användning på resan eller i studion. Samtidigt som liten i storlek finns här en stor; lätt att läsa LED mätare med en ljusavgivande yta för bra synlighet var som helst från dagsljus, till scenen ljus att inget ljus samt en extremt slät elva-segment LED mätare som tillåter exakta visuella tuning från alla vinklar. Med en röd lysdiod som indikerar stämapparat på/av status, en fantastisk Obs namnet display och en trim guide som visar om ditt instrument är skarpa eller platt, kommer du alltid att kunna ställa in snabbt och korrekt i alla situationer. Pitchblack ger en Stämningsintervall av E0 (20.60 Hz) till C8 (4,186 Hz), och justerbar kalibrering mellan 436--445 Hz.

Fyra visningslägen:

Pitchblack s LED mätaren kan växlas mellan fyra visningslägen inklusive: mätare, Full Strobe, halv Strobe och spegel.

Mätaren läge

I likhet med hjälp av en nål mätare, stämma ditt instrument så att gröna ledde i centrum av lamporna LED display och både trim guide LED s är tända. Trim LED s kommer att vara till höger om centrum om ditt instrument är skarp, och till vänster om centrum om ditt instrument är platt.

Fullständig Strobe läge

Stämma ditt instrument så att de LED metrarna stoppa streaming och båda trim guide LED s är tända. Den LED meter kommer att strömma från vänster till höger om ditt instrument är skarp och från höger till vänster om ditt instrument är platt.

Halva Strobe läge

Stämma ditt instrument så att de LED metrarna stoppa streaming och endast grön LED i centrum lyser och båda trim guide LED s lyser. Den LED meter kommer att strömma till höger om centrum om ditt instrument är skarp, och till vänster om centrum om ditt instrument är platt. När planen är korrekt kommer endast centrum LED att lysa.

Spegel-läge

Stämma ditt instrument så att de två lysdioderna på vänster och höger sida av centrum LED möts i mitten och båda trim guide LED s är tända. Pitch lyser lysdioderna kommer att sprida sig längre ifrån varandra mer ditt instrument är ostämd. Den vänstra stämma guiden kommer att lysa om ditt instrument är platt, och den rätta trim guiden kommer att lysa om ditt instrument är skarp.

True Bypass utgång

Pitchblack stänger av insignalen för tyst stämning, och när du & rsquo; re inte stämma ingång skickas direkt till utgång utan att påverkas av eventuella kretsar (True Bypass). Så även om du ansluter pitchblack mellan flera av dina favorit pedaler, signalen kommer att passera utan att gå via intern buffert förstärkaren, kommer att säkerställa att ljud du har skapat med din effekter inte färgas på något sätt. Pitchblack syftar till att leva öppet med andra effektpedaler.

En perfekt passform i din pedallådan plus DC-utgång driver andra pedaler.

Pitchblack är utformad att passa bekvämt i ditt pedallådan system. Det ger en DC ut jack som kan leverera ström till andra effektpedaler när valfria nätadaptern används. Genom att ansluta valfritt DC kablar, du kan leverera upp till 200 mA av makten till flera effektpedaler, förenkla power anslutningarna i din pedallådan.

Funktioner

  • 100 true Bypass produktionen håller din ton intakt
  • Välja mellan fyra typer av visningslägen: Full Strobe, halv Strobe, mätare & spegel
  • Kompakt pedal storlek gitarr/bas-Stämapparat som passar i din pedallådan.
  • Stora ljusa LED meter visar tydligt trim avvikelser.
  • En bred detekteringsområde från E0 (20.60 Hz) till C8 (4186 Hz).
  • Kalibrering är justerbar från 436--445 Hz.
  • En 9 VDC utgång lämnas för cascading strömförsörjningen till andra pedaler.
  • Snygga, svarta och tuff aluminium formgjuten kroppen för utmärkt hållbarhet.