Shure Trådlösa Mikrofonsystem

Gear4Music.com

Shure trådlösa mikrofonsystem är designade för personer som vill slippa alla problem med sladdar utan att behöva göra avkall på ljudkvalitet. Trådlösa mikrofoner, som även kallas radiomikrofoner, har en liten batteridriven sändare som överför ljudet till en närliggande mottagarenhet. View All Information

Shure trådlösa mikrofoner

Första 18 produkter som visas
Sedan 1925 har Shure erbjuda professionell ljudutrustning till producenter och musiker runt om i världen.

Shure märket har blivit en del av historien av musik med ikoner från Michael Jackson och Elvis Presley, till varje enskild USA: S president sedan 1925 förlitar sig på våra legendariska prestanda.

Världens två mest populära mikrofoner hittills är Shure SM58 och SM57.

Om Shure trådlösa mikrofoner

Uppleva det legendariska Shure ljudet med den totala rörelsefriheten med en trådlös lösning.Med trådlösa system för sång, gitarrer, brass & träblås tillgodoser Shure start ut band behov av professionell turnerande musiker och presentatörer.

Från små steg till storskaliga professionella föreställningar Shure har ett brett utbud trådlösa mikrofoner som passar alla behov, som alla är 2012 digitala övergången kompatibel.

Om 2012 digitala övergången

Alla Shure trådlös mikrofonsystem är nu Channel 38 kompatibel / digitala övergången klar. Analogt till digitala TV-övergången är regeringens politik vilket innebär att nästan alla kommer att kunna ta emot digital-TV via en antenn.

Detta innebär att trådlösa användare inte längre kommer att kunna använda TV-kanal 69 (854-862MHz).Men TV-Channel 38 (606-614MHz) har officiellt meddelat av Ofcom som ersättning för TV-kanal 69 (854-862MHz).

Mer om trådlösa mikrofoner

Konventionella mikrofoner konvertera ljud till en elektrisk ljud singal som traditionellt skickas via en kabel.

Stadier kan ofta bli en snake pit av överlappande mikrofoner kablar för sång, elgitarr, elbas, trummor och många fler instrument.

Trådlösa mikrofoner konvertera men ljudsignaler till radiosignaler lämnar scenen fri från kablar och också ge artistern friheten att utföra.

Radiosignaler skickas av en sändare via luften till en stämapparat och sedan ljudanläggningen.

Med de fortlöpande framsteg i god kvalitet och tillförlitlighet blir trådlösa mikrofoner populärare och mer prisvärd än någonsin.

Inte begränsat till scenen, återfinns trådlösa mikrofoner överallt från skolor till kyrkor.

Produkter som den Shure SLX24/SM58 mångfald trådlösa System är det första valet för utövande artister runt om i världen med Shures patenterade ljud referens commanding för kristallklart ljud utöver gränserna för konventionella trådlös teknik.