Steinberg Cubase utbildning

Gear4Music.com

Gear4music är en Steinberg rekommenderas utbildning återförsäljare

Vår specialistkunskap, förståelse för utbildningskrav och utmärkt kundservice gjort det möjligt att bli en av mycket få rekommenderade Steinberg återförsäljare i Storbritannien. Som sådan, vi har ett unikt utgångsläge för att råda och stödja dig med din pedagogiska Cubase-köp. View All Information

Steinberg Cubase Pro 9 för undervisningsbruk

Första 1 produkter som visas

Steinberg Cubase Pro 8.5 för undervisningsbruk

Första 0 produkter som visas

Steinberg Cubase Artist utbildning Version

Första 1 produkter som visas

Steinberg Elements 8 för undervisningsbruk

Första 1 produkter som visas


Steinberg UR Audio-Interface

Spela in var som helst med Steinbergs UR USB Audio Interface. De aktuella utbud av UR-Interface har Yamahas världen berömda D-PRE förförstärkare, en MIDI-Interface, 192 kHz samplingsfrekvens inneslutet i en oförstörbar shell komplett med ett Kensington-lås för ökad säkerhet. Alla maskinvaruenheter levereras redo att spela in med den allsmäktiga Cubase AI och grundläggande FX Suite (ingår inte i UR22). Steinberg Interface ger perfekt integration med alla Steinberg produkter och fungerar med alla större musikprogram.

Steinberg UR Interface

Första 2 produkter som visas

Cubase-komplett klassrummet lösningen

Skapa noter och Kabel ark i minuter

Avancerade notation funktionalitet i kombination med VST Expression och HALion Sonic SE resultat i poäng ser bättre och låta som den äkta varan. Det är enkelt att ange musik till fönstret poäng-studenter kan använda en klaviatur, gitarr, violin, iPad eller t.o.m. sjunga melodin och öppna upp det direkt på fönstret poäng.

Komponera med lätthet

Funktionen global ackord spår i Cubase är en sammansättning uppenbarelse. Eleverna kan komma åt den kraftfulla ackord assistent för att skapa allt från enkla pop till komplexa jazz till klassisk genius. Ackord-assistenten tar upp undervisning roll och ger ackord förslag baserat på ett antal tekniskt rätt möjligheter. Det har även en komplexitet reglaget så du väljer din genre, hur långt från hem du vill gå och om du vill returnera. Du kan ändra ackorden av ett helt projekt genom att klicka på knappen och även harmonisera inspelad sång och skriva ut dem i fönstret poäng med text under. Ackord spåret gör den tekniska sidan av sammansättning praktiska och roliga – det är en nödvändighet för klassrummet.

Cutting Edge ljud och produktionsverktyg

De ljud som kommer I kartongen är en omedelbar hit, med över 3 000 olika orkestrala, world music, pop, rock och jazz instrumentljud, 69 olika professionella FX-processorer och tusentals instrument och ljud förinställningar – alla utvecklat av ledande yrkesmän, inklusive Allan Morgan som har arbetat med artister som Nine Inch Nails och Taylor Swift.

Den senaste musik-tekniken i fingertopparna

Komponera, notating, inspelning, mixning och mastering har aldrig varit mer tillgänglig. Cubase erbjuder fullständig flexibilitet över hela projektet. Du kan "Drag and Drop"från fönster till fönster, transponera audio och MIDI, påskynda och sakta ner ett spår, dra i instrumentet uttryck och artikulationer, sjunga din melodi rakt in i poängen, även samarbeta och spela in studenter och artister över hela världen i realtid med VST ansluta SE andra sidan.

Steinberg menar att musikutbildning måste vara tillgänglig för alla så de har gjort det möjligt att läsa in samma Cubase projekt i Cubase, Cubase Artist och Cubase (funktioner inaktiveras på artisten och element versioner men projektet kommer fortfarande att spela). Denna funktion gör att eleverna fortsätta arbetet utanför klassrummet på Cubase AI eller element.

Kontakta Gear4music för mer information om att bli ett utbildningscentrum eller att organisera en Steinberg skola besök så kan du ta en närmare titt på Steinbergs utbildning produkter.