Fender

Gear4music.com

Hittade på scener världen över. Fender är kända för deras byggkvalitet och innovativa strimma. Därför ser du ofta Fenders i händerna på storheter. Som en Fender Showcase Premium-återförsäljare hittar du ett omfattande utbud av Fender-utrustning här. Ännu bättre, allt du köper levereras med två års Gear4music garanti. Visa all information

Fender Bestsellers

Första 20 produkter som visas

Fender Information

Fender grundades 1946 av Leo Fender i Kalifornien, och har sedan dess gått vidare till att beröra och omforma nästan varje musikgenre, från rock'n'roll till country och western, jazz till blues och många fler.

Alla, från nybörjare till världens mest populära och hyllade artister och utövande artister har använt och fortsätter att använda fender-gitarr och förstärkare, villket gör Fender inte bara ett vördat namn i musikindustrin, utan också en kulturell ikon.

Under åren har Fender instrument varit valet för många av de mest begåvade och inflytelserika gitarristerna genom tiderna inklusive Jimi Hendrix, Bruce Springsteen, Kurt Cobain, David Gilmour, Mark Knopfler, Eric Clapton och många många fler artister. På Gear4music har vi ett fantastiskt urval av Fender elgitarr, basar, akustiska gitarrer, förstärkare och tillbehör på några av de lägsta priserna i Storbritannien.