Fender

Gear4music.com

Fender har blivit synonymt med ordet gitarr. I över ett halvt sekel har Fender-gitarrer och basar använts av de mest kända musikerna i världen. Gitarrister såsom Jimi Hendrix, David Gilmour och Eric Clapton är bara några av hundratals gitarrister som använt en Fender-gitarr och rockat på scener över hela världen med t.ex. Telecaster och Stratocaster-modellerna. Visa all information

Fender Bestsellers

Första 18 produkter som visas

Fender Information

Fender grundades 1946 av Leo Fender i Kalifornien, och har sedan dess gått vidare till att beröra och omforma nästan varje musikgenre, från rock'n'roll till country och western, jazz till blues och många fler.

Alla, från nybörjare till världens mest populära och hyllade artister och utövande artister har använt och fortsätter att använda fender-gitarr och förstärkare, villket gör Fender inte bara ett vördat namn i musikindustrin, utan också en kulturell ikon.

Under åren har Fender instrument varit valet för många av de mest begåvade och inflytelserika gitarristerna genom tiderna inklusive Jimi Hendrix, Bruce Springsteen, Kurt Cobain, David Gilmour, Mark Knopfler, Eric Clapton och många många fler artister. På Gear4music har vi ett fantastiskt urval av Fender elgitarr, basar, akustiska gitarrer, förstärkare och tillbehör på några av de lägsta priserna i Storbritannien.