Fender

Gear4music.com

Fender har blivit synonymt med ordet gitarr. I över ett halvt sekel har Fender-gitarrer och basar använts av de mest kända musikerna i världen. Gitarrister såsom Jimi Hendrix, David Gilmour och Eric Clapton är bara några av hundratals gitarrister som använt en Fender-gitarr och rockat på scener över hela världen med t.ex. Telecaster och Stratocaster-modellerna. Visa all information

Fender Bestsellers

Första 18 produkter som visas

Fender Information

Fender grundades 1946 av Leo Fender i Kalifornien, och har sedan dess pågått till touch och omforma nästan varje musikgenre, från rock'n'roll till land och western, jazz till blues och många fler.

Alla, från nybörjare till världens mest populära och hyllade artister och utövande artister har använt och fortsätta att använda fender gitarr och förstärkare, göra Fender inte bara ett vördade musik industrin namn, utan även en kulturell ikon.

Under åren har Fender instrument val för många av de mest begåvade och inflytelserika gitarristerna alla tid inklusive Jimi Hendrix, Bruce Springsteen, Kurt Cobain, David Gilmour, Mark Knopfler, Eric Clapton och många många fler artister. På Gear4music.se har vi ett fantastiskt urval av Fender elektrisk gitarr, bas, akustisk gitarr, förstärkare och tillbehör på några av de lägsta priserna i Storbritannien.