Yamaha musikinstrument

Gear4music.com

Ett rykte om tillförlitlighet. Du kan lita på Yamaha musikinstrument att utföra varje dag. Kärnan i intervallet är deras keyboard, digitala trumset och akustiska gitarrer. Om du köper på Gear4music, får du också våra två års garanti som standard också. Visa all information

Yamaha Bestsellers

Första 30 produkter som visas

Om Yamaha musikinstrument

Yamahas rötter kan spåras tillbaka till 1887, när Torakusu Yamaha ombads att reparera en lokala skolans reed-orgel. Han beslutade sig för att bygga en själv och Yamaha-legenden föddes. Idag genom konstant innovation och tekniskt ledarskap,har Yamaha vuxit till att bli världens största och mest framgångsrika tillverkare av kvalitet musikinstrument.

Yamaha pianon, bleckblås och träblås instrument spelas av många av världens främsta konsertartister och Yamaha Pro Audio utrustning kan hittas i många av världens främsta inspelningsstudior. Efter att ha infört sitt keyboard sortiment på 1980-talet, har keyboardet blivit en av de bäst säljande musikinstrument i världshistorien och idag forstätter keyboard som PSR-serien den trenden.

Går vi vidare till markbadeb för elektroniska trummor, har Yamaha's DTXplorer kit blivit mycket populär bland våra kunder, och erbjuder högkvalitetljud i en enkel, kompakt design. Med ett sådant fantastiskt urval av Yamaha musikinstrument i lager är vi säkra på att du hittar produkten som är rätt för dig.