Yamaha

Gear4Music.com

Yamaha grundades mot slutet av 1800-talet, och är en av de största namnen i musikvärlden idag. Även om Yamaha började med klassiska och akustiska instrument, har Yamaha också fått mycket respekt i världen av gitarrer, basgitarrer och syntar och en hel del andra instrumentområden. View All Information

Yamaha Bestsellers

Första 30 produkter som visas

Om Yamaha musikinstrument

Yamaha's rötter kan spåras tillbaka till 1887, när Torakusu Yamaha ombads att reparera en lokala skolans reed organ. Man beslutar att bygga en själv, Yamaha legenden föddes. Idag genom konstant innovation och tekniskt ledarskap, Yamaha vuxit till att bli världens största och mest framgångsrika tillverkare av kvalitet musikinstrument.

Yamaha pianon, mässing och träblåset instrument spelas av många av världens främsta konsert artister och Yamaha Pro Audio utrustning kan hittas i många av världens främsta inspelningsstudior. Sedan att införa deras keyboard sortiment i 1980-talet, keyboardet har blivit en av de bäst säljande musikinstrument i historia och keyboard idag som PSR-serien fortsätter trenden.

Inflyttning till elektroniska trummor marknaden, Yamaha's DTXplorer kit har blivit mycket populär bland våra kunder som erbjuder hög kvalitet ljud i en enkel, kompakt design. Med ett sådant fantastiskt urval av Yamaha musikinstrument i lager vi är säkra på hittar du produkten rätt för dig.