Behringer

Gear4Music.com

Behringer grundades 1989 och har sedan dess utvecklats till en av de mest framgångsrika tillverkarna av pro audio i världen. View All Information

Behringer "Bestsellers".

Första 28 produkter som visas

Om Behringer

Behringer har snabbt vuxit från ett finskt kök företag att bli en av de mest igenkännliga musik och pro audio bolag i världen med ett fantastiskt urval av produkter inom ljud krav.

Behringers filosofi har alltid varit att sträva efter att erbjuda den senaste ljudutrustning till överkomliga priser. Behringer's UCA222 USB-Interface är ett perfekt exempel, att tillåta användare att ansluta sina instrument, Mixers prylen med sin dator som tillåter inspelning och uppspelning.

Behringers utbud av sanningen studio referens Monitorer är mycket hyllade av några av de mest kritiska öron på planeten erbjuder ärliga Monitor, idealisk för små mixning miljöer.

Inklusive allt från gitarrförstärkare signal processorer, behringer har ett fantastiskt urval av produkter och vid Gear4music.se.com vi lagerför ett fantastiskt urval av Behringers intervall och erbjuda dem till de lägsta priserna online.