Information om vårt Showroom

Gear4music har nu tre showroom i Europa, med ett brett sortiment av instrument och musikutrustning, samt vänlig och kunnig personal. Visa all informationUK Showroom, York

Besök vårt stora showroom i Clifton Moor, York, och upptäck de allra senaste instrumenten från de mest kända varumärkena.


UK showroom:

Gear4music,
Kettlestring Lane,
Clifton Moor,
York,
YO30 4XF

Showroom öppettider:

Måndag till fredag: 09:00 till 17:30
Lördag: 10:00 till 16:30
Söndag: Stängt
Helgdagar: Stängt

Nu kan du ta en virtuell rundtur i vårt UK showroom.


Visa större karta


Två rum är fyllda till bredden med hundratals elgitarrer, basgitarrer och akustiska gitarrer. Här kan du prova akustiska gitarrer från märken som Taylor, Martin och Tanglewood, eller koppla in en elgitarr från Gibson, Fender eller Ibanez, för att bara nämna några varumärken ur vårt breda sortiment, i en av våra förstärkare.


Ett rum är speciellt anpassat för trummor och här hittar du både akustiska och digitala trumset samt ett stort utbud tillbehör såsom cymbaler och trummaskiner.


I orkester-rummet hittar du alla instrument som behövs i en traditionell orkesterensemble. Är du osäker på vilken storlek på stränginstrument som du behöver? Vi har ett stort och brett sortiment av olika storlekar så att du ska kunna hitta ett instrument som är perfekt för dig. Förutom stränginstrument har vi även ett stort utbud trä- och bleckblåsinstrument och flera orkestrala slagverk.


Det största rummet är fullt av olika digitalpianon som låter dig hitta ett piano med ett perfekt ljud och en stil som passar för just ditt hem. Vi har digitalpianon för både nybörjare och professionella musiker.


PA och DJ rummet har allt du behöver för att fullända din setup. Testa våra högtalare och se den senaste DJ-utrustningen från tillverkare som Korg, Novation och Native Instruments.Är du ute efter studioutrustning av högsta kvalitet har vi även ett stort rum fyllt med det allra senaste. Här hittar du monitorer och mikrofoner för alla sorters studios, från hemmastudion till professionella inspelningsstudios. Jämför monitorer och hitta den perfekta mikrofonen i vår rum avsett för mikrofontestning.


Observera: Tyvärr kan vi för tillfället inte erbjuda upphämtning av varor köpta online i våra showroom. Du kan istället ringa oss på 081-241 03 60 för att reservera en produkt för upphämtning. Om du vill betala för en produkt som ska hämtas upp med kort, kommer du att behöva betala för varan när du hämtar upp produkten, och inte on-line eller via telefon. Alternativt kan du betala via banköverföring i förväg och ange ett namn på den person som kommer att hämta varan.