Butiksinformation

Gear4music har nu två butikslokaler i Europa, med ett brett sortiment av instrument och musikutrustning, samt vänlig och kunnig personal. View All InformationUK Showroom, York

Vi introducerar vårt showroom på Clifton Moor, York! Besök oss och utforska 9 000 kvadratfot showroom fullmatad med de senaste instrumenten från de största tillverkarea.


Våra showroom adress är:

Gear4music,
Kettlestring Lane,
Clifton Moor,
York,
YO30 4XF

Showroom öppettider:

Måndag till fredag: 09: 00 till 5:30 pm
Lördag: 10.00 till 16.30
Söndag: Stängt
Helgdagar: Stängt

Nu kan du ta en virtuell rundtur i vårt showroom.


Visa större karta


Två rum tar upp bredden på utställningslokalen innehåller hundratals akustiska och elektriska gitarrer. En gitarr-älskare paradis, prova akustiska gitarrer från märken som Taylor, Martin och Tanglewood, eller huvudet nästa dörr och koppla in Gibson, Fender, Ibanez och mer i det breda urvalet av förstärkare.


Trummor rummet hus akustiska trummor, elektriska trumset och cymbaler, från märken som Yamaha och Zildjianas well as trummaskiner och prov pads.


Ange orkestrala rummet för att hitta varje del av orkester ensemble. Inte säker på vilken sträng instrument storlek är för dig? Vi har massor av val för dig att hitta din perfekta passform. Inte att förglömma vinden och mässing, kan du hitta allt det här också, plus ett fantastiskt urval av orkestrala slagverk.


Ett enormt utbud av digitalpianon tar upp hälften av stora salen. Välj din perfekt ljud och stil för ditt hem, från slick mönster och tangenter för nybörjare till funktionsrika bordsdekorationer som ger professionell prestanda.


PA och DJ rummet har allt du behöver för att fullända din live-ljud ställa in. Test högtalare av varierande ström och prova de senaste DJ-prylarna från märken som Korg, Novation och Native Instruments.Besök avsnittet Studio redskap för att Yta din studio setup med skärmar och mikrofoner. Jämför Monitorer med hjälp av en strömbrytare och hitta den perfekta mikrofonen och tillbehör för ditt projekt i vår dedikerad mic testning monter.


Observera: Vid denna tid acceptera vi inte order online för samling från vårt showroom. Dock kan du ringa oss på 081-241 03 60 att reservera en artikel för samling. Om du vill betala för en produkt som ska samlas in av kort, kommer du att betala för objektet i person när du hämtar det, snarare än on-line eller via telefon.

Alternativt kan du betala via banköverföring i förväg och ange ett namn för den person som kommer att samla in.