Behringer

Gear4music.com

Behringer grundades 1989 och har sedan blivit en av de mest framgångsrika pro audio-företagen i världen. Visa all information

Behringer Favoriter

Första 22 produkter som visas

Om Behringer

Behringer har snabbt vuxit från ett 'enmans kök-företag' till att bli ett av de mest igenkännliga musik- och pro-audio bolagen i världen med ett fantastiskt urval av produkter inom all ljudkrav.

Behringers filosofi har alltid varit att sträva efter att erbjuda den senaste ljudutrustning till överkomliga priser. Behringers UCA222 USB-Interface är ett perfekt exempel, som tillåter användare att ansluta sina instrument, mixers osv. till deras dator för inspelning och uppspelning.

Behringers utbud av sann studioreferens monitorer är mycket hyllade av några av de mest kritiska öron på planeten, och erbjuder ärliga kontrollering, idealisk för små mixning-miljöer.

Inklusive allt från gitarrförstärkare signal processorer, Behringer har ett fantastiskt urval av produkter och på Gear4music.se har vi ett fantastiskt urval av Behringers sortiment och erbjuda dem till de lägsta priserna online.