Korg SDD-3000 Programmerbar Digital Delay Pedal

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
2 961 kr Ord.pris 4 299 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • 8 Delay Typer.
 • Troget Återgiven Preamp
 • 80 Program Kan Sparas
 • 5 Modulering Waveforms
 • True Bypass Design

Korg SDD-3000 Programmerbar Digital Delay Pedal

Detaljer
En Korg SDD-3000 är pånyttfödd! Den rackmonterade SDD-3000 från 1982 dominerade världen som en klassisk digital delay. Den har nu omlanserats som en lämplig pedalenhet som ger dess klassiska ljud till rockgitarrister världen över.

Artikelnummer: 50269

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

En Korg SDD-3000 har ett huvud förstärkare med gott om utrymme, en filter-krets som ändrar feedback ljud och modulering vågformer som tillåter en mångfald av delay-effekterna. Förutom specifikationer som kommer att tillfredsställa SDD-3000 användare, ger det många nya funktioner som åtta typer av fördröjning, lång fördröjning upp till 4 000 millisekunder, valbar modulering vågformer, stereo input/output och MIDI. AnvändarInterfacet har också uppdaterats för dramatiskt förbättrad användarvänlighet.

Åtta olika fördröjning typer ger dig ett brett utbud olika

Kärnan i din ljud-formar, kan du välja mellan sammanlagt åtta typer av försening. Förutom den original SDD-3000 fördröjningen finns också analog delay modellering som ger värmen i en BBD enhet, en TAPE-modell som återger en tape echo, rena, moderna delay ljudet, fantasy-liknande KOSMIC förseningen som lägger pitch förändring på reverb ljudet, omvänd som spelar förseningen ljud bakåt, en pitch shifter placeras före förseningen, och panorering som styr produktionen stereo ställning. Ett brett utbud delay-effekterna kan produceras med denna enda enhet. Dessutom finns det en duckar funktion som låter dig tillämpa delay endast när ingången är på en låg nivå.

En trogen replikering av den original SDD-3000 preamp

Dess förförstäkare var en av de viktigaste faktorerna som höjde en SDD-3000 på en legendarisk effekt enhet status. Tjockt, förförstäkare ljud som utmärkte den SDD-3000 var en avgörande aspekt av dess karaktär. Många musiker används även en SDD-3000 i ett gick förbi tillstånd helt enkelt som en förförstäkare för att få denna effekt. Det säger sig självt att SDD-3000 PEDALEN troget replikerar denna preamp. Gott om gain och fri höjd upprätthålls och input/output dämmarefinns också. Här kan du ange ingång/utdata nivåerna optimalt när du använder denna enhet, vilket innebär att förutom gitarr, du kan använda den med en mängd instrument inklusive analoga syntar, keyboards och vintage effekter, och vara säker på att den SDD-3000 PEDALEN potential kommer att vara maximerad för valfri ljudkälla.

Två kringgå lägen för att passa dina behov

För det gick förbi ljudet, kan du välja antingen direkt ljudet som har dirigerat igenom förförstäkare kretsen och justeras av känslighetsinställningen till en lämplig nivå, eller du kan välja en sann förbifartsleden ljud där relä växlar ansluta raderna signalen direkt utan att passera signalen genom alla elektroniska kretsar som helst, vilket garanterar att enheten inte påverkar ljudet på något sätt.

En filter-krets som ändrar ljudet feedback

Ett low-cut/hög-cut filter kan tillämpas på varje delay upprepa, vilket gör att en rad effekter från ett naturligt mjukgörande till en svårare betoning. Genom att använda omriktaren för att vända fasen av delay ljudet, kan du också få flank effekter.

Fem typer av modulering vågformer att modulera fördröjningstiden

En av egenskaperna hos en SDD-3000 var sin modulering förmåga för modulerande fördröjningstiden. Den här funktionen utökar dramatiskt spänna av delay ljud, vilket ger dig ännu mer uttryckskraft. SDD-3000 PEDALEN ger dig ett urval av fem nya vågformer, vilket gör att du kan generera komplexa ljud som chorus, vibrato, fördubbling, wow/fladdra och Doppler effekter, ger enheten en mängd möjligheter som går utöver gränserna för befintliga fördröja effekt enheter.

Sync-läge kan du ange fördröjningstiden som ett notvärde

Förutom att använda funktionen Peka på att ställa in fördröjningstiden intuitivt, kan du Sync-läge anger inställningen när det gäller ett notvärde. Du kan välja mellan 11 notvärden som omfång från hela noter till trettioandra noter, vilket gör det enkelt att ställa in dessa signatur ljud av världsklass rockband känd för sina delay ljud, till exempel en rytmisk "prickade åttondelen noterar" försening.

LCR funktionen kan du få multi-knackning effekter vid en enda knapptryckning

Funktionen LCR ger höger, center, vänster, och feedback som kan ställas in oberoende av varandra, så att du få multi tap delay-effekterna omedelbart.

Totalt 80 program (40 banker x 2 kanaler) kan sparas

Totalt 80 olika delay-låter som du har skapat på SDD-3000 PEDALEN kan sparas som program. Den kommer från fabriken med 40 steg-klar program redan inrymt i det Internminnet, allt från standard förseningar till mer unika typer som låten förinställningar som återskapar delay ljud används i kända sånger.

Använda en valfri fot Kontrollenhet för att förbättra din prestation

Genom att använda en valfri fot domänkontrollant, kan du styra parametrarna med foten. Du kommer att kunna styra flera parametrar samtidigt, så att även komplexa delay-effekterna kan erhållas lätt.

Funktioner

 • Alla funktioner i legendariska SDD-3000 digitala förseningen, packat in i en pedal enhet.
 • Totalt åtta delay typer som inkluderar analog delay modellering, KOSMIC effekten som genererar en fantasy-liknande ljud, omvänd, och panorering.
 • Preamp som definierade ljudet av en SDD-3000 återges troget.
 • En filter-krets som lägger till ändra till feedback ljudet
 • Välj mellan fem olika typer av modulering vågformer som modulerar fördröjningstiden. Du kan också skapa vågformer att interpolera mellan två typer och göra fina justeringar vågformen.
 • Använda speciella ljud-forma tekniker som flanging, chorus, vibrato, fördubbling och Doppler effekter.
 • En rad olika fördröjningstider är tillgänglig från 1 millisekund till långa förseningar med högst 4 000 millisekunder.
 • Sync-läge kan du ange fördröjningstiden i 11 olika notvärden som omfång från hela noter till trettioandra noter.
 • Totalt 80 program (40 banker x 2 kanaler) kan sparas.
 • LCR funktionen kan du skapa multi-knackning effekter.
 • MIDI-anslutningar finns, tillåter du att utlösa ändras från en extern enhet, eller att överföra programmet data som en bulk soptipp.
 • Sömlös bypass och programmet förändringar gör att du kan behålla genljudsfält ljudet när du växlar
 • Pålitlig true bypass design
 • En valfri fot Kontrollenhet kan användas till att styra flera effektparametrar samtidigt
En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.