Mesa Boogie Express 5:50 - Ex Demo

15 591 kr Ord.pris 20 792 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Ex-Visa objekt.
 • Ett års garanti.
 • Fantastiska legendariska Boogie ton.
 • Bara en till detta pris

Mesa Boogie Express 5:50 - Ex Demo

Detaljer

Mesa Boogie Express linjen till tone - fånga 5:50 kör 6L 6 av Fullerton, rubrik uptown till spelningen, för den ultimata stora klingande "lilla amp", detta 50 Watts combo förstärkare funktioner fyra inspirerande lägen från två motsatta personligheter spridda över två helt oberoende kanaler. Om Dr Jeckyll och Mr Hyde var tvungen att dela en plattform, skulle detta vara det.

Denna punkt är en ex showroom uppvisning modell. Det finns repor och tecken på användning runt höljet. Den original boxning och manuell saknas. Annars fungerar enheten som ny.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 48721

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

På framsidan, indikerar den siffran "5" låg effekt, enkel fattning magi av ren klass A. "50" avser fått push-pull utdata. Tillsammans utgör dessa Duo-klass Mesa Boogie patenterade ny strömkrets, först med att erbjuda både enkel fattning och push-pull konfigurationer i samma förstärkare.

Men även det är inte det sista stoppet. Varje kanal är vidare utrustad med sin egen kontur djup control för La forma som är både assignable och fotpedalbara. Används subtilt, kontur lägger till en Gloria av djup och chime glänsande rent ljud. Högre kontur inställningar, särskilt i Crunch och bränna, tar dig till framsida torv, tight, enorm och hotfulla.

Inte luras av sin kompakt storlek! Du kommer bli chockad när du hör detta lilla monster.

Växlar:

Två otroligt kanaler, fyra helt utvecklats lägen ger dig ett boardingkort till alla klassiska gitarr stilar. Den orörda, blommande ren och tight, slipning CRUNCH täcker rytm territorierna i kanal 1 medan kanal 2 strövar de öppna vidderna av soloing med ylande BLUES och skyhöga bränna lägen.

CONTOUR kontroller

Båda kanalerna har assignable / fotpedalbara KONTUR kontroller att pack en multi bands EQ sonic kraft till en enkel control. Blanda denna dynamiska, studsiga krets med musikaliskt rik ton kontroller för ett ljud som är mycket större än du någonsin hört från en combo.

Extern Switch knektar

Byta "spår" distans med VÄXELN externa uttagen där kanaler, REVERB och KONTUR kontrollerna kan lagas till en extern master växelsystem för fjärr access. Transparent serien EFFEKTSLINGA hanterar Interfacet till alla utombordsmotorer bearbetning.

Patenterade Duo-klass Power växla låt oss du växla i klass (drift klass) och konfiguration (ledningar stil) i tandem, ger du två rings makt-röst spänner med hjälp av en strömbrytare.

Funktioner/Specificaitons:

 • Duo-klass slutsteg (Patent 7,173,488) kan du välja antingen:
  • 1 power tube i ren klass A (enkel fattning) producerar 5 watt eller byta till:
  • 2 power rör i klass A / B att producera 50 watt via strömbrytare 5/50 / 2 x 6L 6 & 5 x 12AX7
 • Fast Bias för konsekvent, underhåll gratis prestanda
 • 2 helt oberoende kanaler med 4 stil lägen (kanal 1 = ren eller Crunch, kanal 2 = Blues eller bränna)
 • Oberoende Gain, diskant, Mid, bas, Reverb, Master och Contour kontroller per kanal
 • fotpedalbara variabel Contour Control på varje kanal ger kraften i våra 5-bands grafisk EQ allt från 1 rotary control
 • All-Tube, lång Spring Reverb
 • Contour fullt buffrat FX Loop externa byta uttag för kanal 1/2, Contour 1, 2, Reverb
 • 3 knappen fotpedalen (kanal 1/2, Reverb & kontur)
 • Inkluderar Mesa Boogie amp Cover

Ytterligare specifikationer:

 • Bara en till detta pris

Observera

Denna punkt är en ex showroom uppvisning modell. Det finns lätta repor och tecken på användning runt höljet. Annars fungerar enheten som ny. original boxning och manual ingår inte. Men är det kommer att vara mycket väl förpackade i lämplig förpackning före avsändandet och manualen tillgänglig att ladda ner och skriva ut från webbplatsen Mesa Boogie

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.