Radial Bone London Dual Distortion

1 545 kr Ord.pris 2 116 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • British Plexi stil enhet.
  • Kompakt effektpedalen Design.
  • Avancerad elektronisk impuls växling.
  • 3 läge "Spark" Switch.
  • Standard 9V driver.

Radial Bone London Dual Distortion

Detaljer

Den radiella ben London är en solid-state version av den populära Tonebone het brittisk distortion pedalen. Den "magiskt" är inuti en etappvis enhet krets som producerar rika, fett toner som påminner om de senaste high-gain Plexi-stil rörslutsteg. Denna unika kretsar behåller Obs klarhet även när driven till sin spets. Funktioner inkluderar: drev för variabel som låter dig fjärranslutningsbehörighet den perfekta mängden av distorsion, en kraftfull dual-band equalizer med Radials utmärkande passiv-interaktiv ton krets, en 3-position "Kick" växla för att lägga till extra mid-range enhet eller göda upp enda spole pickups, plus en 3-position "Bita" kontroll som kan kompensera för alltför ljusa förstärkare eller lägga till extra skär och sizzle till din ton.

Artikelnummer: 13320

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning
  • Etappvis hög gain dist
  • Modelleras efter "Brittiska Plexi" halva stacken
  • Dual-läget för ren, rhythm & kabel
  • Kompakt att den passar på alla pedalboard
  • Vanliga 9 volts kraft leverans drift

London har en unikt hög prestanda buffring krets med förinställda belastning korrigering som behåller prestanda "true bypass" anslutningar samtidigt sänka impedans och känslighet för buller. Detta gör att London att effektivt driva gitarr signalen när du använder längre kablar och gör det möjligt att anställa våra senaste EIS - elektronisk impuls byte - för oöverträffad slitstyrka utan de utmaningar som mekaniska växlar.

För maximal bandet effektivitet, i London är konfigurerad för "ren, rhythm & kabel" spelbarhet varigenom i manuellt läge, du får naturligt rena ljudet av din gitarr. När London är aktiverad, kan du välja mellan två utdata enhet kretsar med växla fotpedal. Vart är utrustad med en rörlig nivå kontroll (så att nivå 1 kan ställas in för rytm medan nivå 2 kan köras på en högre nivå för kabel. Att öka Sustain och klippa för Solon, den andra enhet kretsen är förstärkt i i mellanklassen. Ljus, lätt att se lysdioderna leverera bandet växla ledtrådar så att du vet exakt var du är vid alla tidpunkter.

Som de flesta spelare anställa pedalboards, levererar i London funktioner standarden "Boss stil" 9V driver som kommer att anpassa sig till de flesta multi-pedal power. Den ultrakompakt designen med topp monterad i/o anslutningar tillåta pedaler placeras nära varandra för dem som önskar maximal pedalboard densitet.

London är en högpresterande dist pedalen som levererar decennier av Plexi-stil toner i en kompakt och lättanvänt format. God save the Queen!