Roland CUBE-80GX Gitarrförstärkare

 • Video 1
 • Video 2
2 639 kr Ord.pris 3 018 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Gig redo prestanda och Studio Förstärkare.
 • Inkluderar iOS Interfaceskabeln.
 • Gratis Roland CUBE JAM App.
 • inspelning ut / hörlurar Jack.
 • 3 oberoende kanaler med EQ Plus närvaro & amp; Stämapparat

Roland CUBE-80GX Gitarrförstärkare

Detaljer

Roland CUBE-80GX är en mångsidig gitarrförstärkare med iOS connectivity, kraftfull nog för både scen och studio på 80 watt bakom en 12 tums högtalare. Koppla in den till din iOS-enhet, hämta den gratis CUBE JAM app och du har ett unikt verktyg för övning och mobil inspelning med ett fantastiskt utbud av toner på ditt kommando.Artikelnummer: 38797

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Roland CUBE-80GX gitarrförstärkare

Den CUBE-80GX är en gitarr förstärkare byggda för kraft och mångsidighet. En professionell nivå förstärkare för scen och studio, CUBE-80GX kombinerar kvalitet CUBE ton och tillförlitlighet med mångsidig nya anslutningsmöjligheter. Ansluter du iOS-enhet och hämta Rolands gratis CUBE JAM app och du har en mängd verktyg i händerna idealisk för experiment och inspelning.

Studio- och scenapplikationer

Denna 80 Watt förstärkare har en egen designade 12 tums högtalare leverera tillräckligt med volym för större arenor och en mängd mångsidiga gitarr toner med inbyggda effekter. LINEOUT och inspelning ut kontakterna finns att skicka mix klar studio kvalitet toner med COSM högtalare modellering direkt till blanda styrelsen under inspelning eller större spelningar. En inspelning ut jack fungerar som en hörlurar jack, muting inbyggd högtalaren för tyst övning backstage eller hemma. Den berömda Roland CUBE konstruktion garanterar förstärkaren är byggd för att klara tuffa förhållanden i vägen men är också ganska kompakt och lätt att transportera.

Upptäck din perfekt ljud

Roland's CUBE-80GX har ett brett utbud COSM förstärkare typer och tre oberoende kanaler med några bra gitarr toner. JC CLEAN-kanalen ger dig ljudet av den Roland JC-120 medan LEAD kanalen erbjuder tio toner för dig att välja från - perfekt för flera olika musikstilar. Välj blackface ren, Brit overdrive eller den original extremt för massiva metal riff. SOLO kanalen är helt programmerbara så att du kan lagra alla dina inställningar från JC ren eller LEAD kanalen med ytterligare EQ och effekter. Kanaler väljs enkelt från framsidan av förstärkaren eller, om du vill använda en valfri fotpedal som den GA-FC fot Kontrollenhet.

Om du älskar att experimentera och vill kunna komma åt en rad bra gitarr toner med lätthet Roland CUBE-80GX är perfekt. Enkla kontroller på avsnittet EFX kan snabbt ringa upp fem effektpedaler typ gitarr, två typer av dedikerade delay med TAP-tangenten och vintage våren emulering eller studio-stil plate REVERB så du lätt kan hitta ljudet du vill.

Valfri fotpedal Control

Den valfria GA-FC fot Kontrollenhet är den perfekta partnern för CUBE-80GX, med sex fotpedales för att välja förstärkare kanaler och slå effekt sektioner på och av. Den är även utrustad med två uttryck pedal jacks kontroll av in- och master volymer. Omställningstiden är supersnabb som GA-FC kräver ingen nätadapter och ansluts enkelt via dess medföljande stereo 1/4 tum kabel. Datakanal växling på CUBE-80GX är också möjligt med den valfria BOSS FS-5U eller FS-6.

Enkelt länka din favorit musik Apps

Om du vill använda musik apps Roland innovativa i - CUBE LINK interface är det bästa sättet att sömlöst integrera din iPhone, iPad eller iPod touch med en gitarrförstärkare. Den medföljande kabeln kan du ansluta din iOS enhet snabbt och enkelt genom den audio jack. Använd din favorit musik apps med spår, skicka studio kvalitet COSM gitarr toner och effekter rakt in i en inspelning app. I - CUBE LINK-uttaget kan också användas som en stereo ingång så om du känner för helt enkelt lyssna på några låtar och inspelningar du gjort, du kan spela dem rakt igenom CUBE-80GX.

Spela, lära, post med gratis kub Jam

Om du letar efter en app att komma igång, Roland har lämnat CUBE Jam som är tillgänglig från App Store gratis. Denna intuitiv musik app förvandlar din iOS-enhet till en rolig musik centrum för timmar av störning, inspelning och övning. Använd appen för att spela dina favoritlåtar eller minus-ett spår genom CUBE-80GX och du kommer snart att kunna spela med din favorit riff not för not. Lättanvänt app kan också användas för att spela in och fånga din jamsessioner med en enda knapptryckning.

Efter inspelningen du kan experimentera med volymen på din gitarr och uppbackning spår och när du är glad, exportera blandningen till en 16-stycke, 44.1 kHz WAV-fil att dela eller lyssna senare. Andra bra funktioner i CUBE JAM app inkluderar övning verktyg som oberoende och justering och centrum avbryta som tar bort solon så är du fri att spela tillsammans på ett sätt som passar dig.

För att höra några av CUBE-80GX prov tonerna, vänligen ladda ner Brit Combo, klassiska Stack och Tweed ljud förhandsgranska mp3s från länkarna nedan.

Funktioner

 • 80-watt gitarrförstärkare med skräddarsydda 12-tums högtalare
 • Tre kanaler: JC rent lead (med 10 olika COSM förstärkare typer) och SOLO
 • SOLO kanal är fullt programmerbara, så att du kan spara och återkalla förstärkare typ plus EQ och effekter
 • Tre oberoende effekter avsnitt: EFX (fem typer), fördröjning med tap tempo och REVERB
 • Handsfree-kanal-växling, effekter på/av, och mer via GA-FC fot Kontrollenhet (säljs separat)
 • i - CUBE LINK-uttaget ger enkel audio Interface med iPhone, iPad och iPod touch (kabel ingår)
 • Gratis CUBE JAM app för iOS spelar låtar och minus-ett jam spår, och låter dig spela in CUBE-80GX? s COSM förstärkare toner tillsammans med musikuppspelning
 • Tre-bands EQ samt närvaro kontroll; inbyggd kromatisk/manuell Stämapparat

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.