Blue Yeti Pro Professionell USB-Mikrofon

2 815 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

Blue Yeti Pro Professionell USB-Mikrofon

Detaljer

Yeti-Pro är världens första USB-mikrofon kombinerar 24-bitars /192 kHz digital inspelning upplösning med analoga XLR utgång. Med tre egna kondensatorn kapslar och inställningar för fyra olika mönster, Yeti-Pro kan fånga in digitalt ljud med upp till fyra gånger den klarhet som finns på CD-skivor.

Artikelnummer: 19401

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Yeti Pro har en hypermodern A-D omvandlaren chip och separat analog krets sökväg för usewith professionell studio Mixers och förstärkare. Du får också en inbyggda hörlurar förstärkare för Monitor av noll latens och direkta kontroller för hörlurar volym, val av mönster, tyst och mikrofon få. Så om du spelar in hemma, i en studio (eller i Himalaya!) är Yeti Pro din ultimata ljud lösning.

Legenden om Yetin fortsätter med de mest avancerade och flexibla multi-pattern USB-mikrofon centrala vilda idag. Yeti Pro funktioner verktyg och inspelningsfunktionerna vanligtvis kräver flera mikrofoner och enheter, alla med enkelhet en plug n play USB-mikrofon.

Skrivbordet eller Studio, möjligheterna är oändliga

Du kan snabbt välja varje Yeti Pro fyra mönster inställningar (stereo, kardioid, rundstrålande, dubbelriktad) genom att helt enkelt rotera mönstret väljaren knopp. Diagrammet nedan visar symbolen för varje mönster, ljudkällan riktning, och föreslog inspelning program.

STEREO

I Stereo läge är utmärkt för att fånga en realistisk stereo bild. Om du vill starta, punkt mikrofon vid ljudkällan att du vill registrera ("framsidan" av mikrofonen är sidan av mikrofon med den blå mikrofoner-logotypen). Beroende på instrument och ljud som du vill uppnå, placera grillen mikrofon var som helst från 2 centimeter till flera meter framför ljudkällan. Genom centrering ljudkällan, får du lika mycket av signalen i både vänster och höger kanal. Om du vill ha lite mer av signalen i den högra kanalen, flytta ljudkällan lite till höger sida av Monitors-och informationscentrumet (som om det bakom mikrofonen), och om du vill ha lite mer av signal i den vänstra kanalen, flytta ljudkällan till vänster (som om du är bakom mikrofonen). Alternativt kan du registrera allt som centrerad som möjligt och enkelt justera position när du blanda inspelningen. Om du vill att ljudet i den högra eller vänstra kanalen bara, bör du försöka använda kardioid, dubbelriktad eller inställningen rundstrålande och använda programvaran för hårt-pan ljud till vänster eller höger.

KARDIOID

Kardioid är det vanligaste läget och kan vara användbar i de flesta någon situation. Om du spelar in sång, en podcast, eller en berättarröst, är kardioid sannolikt det bästa valet. När du registrerar i kardioid, plockas ljud direkt framför mikrofonen medan ljudet i baktill och på sidorna av mikrofonen inte plockas. Därför kommer du vill ordna källan direkt framför mikrofonen. Kardioid kommer att leverera det mest direkta och rikt ljudet, men inte kommer att erbjuda så mycket airiness eller närvaro som de andra inspelningen-lägen.

RUNDSTRÅLANDE

Rundstrålande innebär att mikrofonen tar upp ljud lika från alla håll. Den här inställningen är perfekt för inspelning av en grupp musiker alla spela samtidigt, spela in ett samtal mellan flera parter runt ett rum, ett konferenssamtal eller andra situationer där du vill fånga atmosfären i "vara där". Eftersom ljudet plockas från alla håll i detta läge, orientering på mikrofonen är inte avgörande, men som en bra tumregel, börja med att orientera framsidan av mikrofonen på den primära ljudkällan som du vill spela in.

DUBBELRIKTAD

Dubbelriktad innebär att mikrofonen tar upp ljud på främre och bakre av mikrofonen, medan ljud sidor är "avvisade" eller inte plockas upp. Inställningen dubbelriktad är mycket användbara för att uppnå en nyanserad och behagligt ljud vid inspelning av musikinstrument, och är perfekt för att registrera en intervju med två eller flera gäster. Genom att placera mikrofonen mellan två eller flera ämnen (framsidan av mikrofonen inför en källa, bakre mikrofon inför en annan), kan du uppnå ett naturligt ljud utan komplexitet med flera mikrofoner.

Funktioner/specifikationer:

 • Makt som krävs / förbrukning: 5V 500mA (USB) / 24V DC (analoga)
 • Samplingsfrekvens: 192 kHz
 • Bithastighet: 24-bitars
 • Kapslar: 3 Blue-patenterade 14 mm kondensatorn kapslar
 • Polarmönster: Kardioid, dubbelriktad, rundstrålande, Stereo
 • Frekvensrespons: 20 Hz - 20 kHz
 • sensitivitet: 4.5mV / Pa (1 kHz)
 • Max SPL: 120dB (THD: 0,5 1 kHz)
 • Impedans: > 16 ohm
 • Uteffekt (RMS): 130 mW
 • THD: 0.009
 • Frekvensrespons: 15 Hz? 22 kHz
 • Signal för buller: 114dB
 • Mått (extended i Ställ): 4.72"(12cm) x 4.92"(12.5cm) x 11.61"(29.5cm)
 • Kabel: 12-tums Y-kabel och 3 M USB-kabel

SYSTEMKRAV:

 • PC: Windows 7, Windows Vista, XP Home Edition eller XP Professional USB 2.0 High Speed; 256 MB RAM (minst)

 • Macintosh: Mac OSX (10.4.11 eller högre) USB 2.0 High Speed; 256 MB RAM (minst)