Focusrite Scarlett Solo Studio MKII med LTD sE Reflexion Filter Pro

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
3 868 kr Ord.pris 3 990 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Inkluderar "Limited Edition"-upplaga 'sE Electronics Reflexion Filter'.
 • Månatliga "Plug In" erbjudanden från Focusrite.
 • 1/4 tums instrument och XLR "Mic input".
 • Fånga kvalitativt ljud professionellt, överallt.
 • Scarlett Solo ("2nd Gen") USB audio interface.

Focusrite Scarlett Solo Studio MKII med LTD sE Reflexion Filter Pro

Detaljer

Focusrite Scarlett Solo Studio ("2nd Gen") är en "allt-i-ett" digital inspelningsenhet som innehåller allt du behöver för att genast börja spela in och producera musik. Solo studio-paketet omfattar Scarlett Solo ("2nd Gen") USB Audio Interfacet, en CM25 kondensatormikrofon och HP60-hörlurar samt ett nytt och förbättrat mjukvarupaket. Lämplig för att fånga allt från sång till akustiska instrument och "line level" redskap Scarlett Solo studion är den perfekta lösningen för såväl nybörjare som professionella studioingenjörer. Paketet innehåller också ett rakt mikrofonstativ av Gear4music och ett "Limited Edition sE Electronics Reflexion Filter".Specialerbjudande - Focusrites "Plug-In Collective" erbjuder månatliga plug-in erbjudanden till alla registrerade kunder som köpt en Focusrite-produkt.

Artikelnummer: 76891

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Focusrite Scarlett Solo Studio (2:a Gen)

Allt-i-ett digital ljudinspelning lösning

Focusrite Scarlett Solo studion (2:a Gen) har allt du behöver för att förvandla din dator till en digital inspelning lösning, förbättra på sin original design att ge prestanda och maximal ljudkvalitet. Solo studion (2:a Gen) har 2 i / 2 ut Scarlett Solo (2:a Gen) USB Audio Interface plus en CM25 stora membran kondensatormikrofon, komplett med ett par HP60 slutna hörlurar. Detta paket ger dig allt du behöver för att få inspelning otrolig sång direkt ur lådan, för allt från sångare till talat-ord artister.

Focusrite Scarlett Solo (2:a Gen)

Focusrite Scarlett Solo (2:a Gen) har allt du behöver för att förvandla din dator till en digital inspelning lösning, förbättra på sin original design att ge prestanda och maximal ljudkvalitet. Interfacet har en 2 in / 2 ut konfiguration, med både XLR och linje/instrument-ingångar för inspelning mikrofoner och instrument. Det finns också en 48V Phantom Power växel som gör att du kan ansluta och driva kondensatormikrofoner, perfekt för inspelning av studiokvalitet sång. Du kan också ansluta hörlurar direkt till Interfacet för Monitor, så att du kan höra ljudsignalen som du spelar in. Kompakt utformning och storlek av Scarlett Solo (2:a Gen) gör det mycket portabel, så att du kan ta din Interface med dig vart du än går. Detta är idealiskt för digital musiker som vill samarbeta med andra artister som inte kanske har samma utrustning till hands.

Scarlett Solo har förbättrats tiofalt med en rad nya funktioner och funktioner som förbättrar prestanda och ljudkvalitet. En av de mest framträdande uppgraderingarna är den nya super låg latens prestandan. Super-låga roundtrip latensen förbättrar prestanda och effektivitet genom att minimera delay mellan den original signalen och bearbetade signalen på datorn. Detta är av största vikt vid inspelning av sång eller instrument eftersom det ger dig möjligheten att spela in signaler så nära realtid som möjligt. Samplingsfrekvensen för Scarlett Solo har också ökat, nu kör upp till 24-bit / 192kHz för maximal kvalitet och studioklass ljudupptagningar.

CM25 Kondensatormikrofon

CM25 stora membran kondensatormikrofonen är utformad för att spela in allt från sång till akustiska instrument, leverera stellar audio kvalitet. Mikrofon funktioner njurformad upptagningskarakteristik, vilket gör det perfekt för en rad tillämpningar från inspelningen studioklass vocal tar string sektioner eller gitarrförstärkare. Mikrofonen förbättrar dess original utformning med ett bredare frekvensområde och förbättrade prestanda. Mikrofonerna också levereras komplett med en 3 meter lång XLR-kabel och ett stativ klämma för att fästa mikrofonen till en monter.

HP60 slutna hörlurar

Scarlett Studio HP60 hörlurar är referens-grade hörlurar utformats för att ge otrolig detaljrikedom, så att du kan monitor och blanda låtar med högsta noggrannhet. De utvidgade frekvensomfång och stora drivrutiner kan du höra varje nyans av ljudet som det är tänkt, perfekt för att monitor mixar och lyssnar till referens spår medan du blandar och master. Stängt-back design erbjuder maximal komfort samtidigt som minsta spill från hörlurarna själva, vilket ger en exakt och tydlig prestanda, perfekt för referering mixar medan du arbetar.

Nya mjukvarupaket

Scarlett Solo har också en helt ny mjukvarupaket, som ger dig allt du behöver för att spela in, redigera och mixa dina inspelningar. Den nya mjukvaran bunten inkluderar: röd 2 & 3 Plug-in Suite, Softube tid och ton Pack, Ableton Live Live Lit musicerande programvara, Novation Bass Station VST med AU Plugin-synthesizer, 2GB Loopmasters ljud och samplingar plus Pro tools första (första Focusrite kreativa Pack). Denna programvara paket ger dig allt du behöver du igång ur lådan. Tillägg av Pro Tools första (första Focusrite kreativa Pack) lägger till dess funktionalitet, förse dig med Pro Tools första programvara och 12 gratis plug-ins.

Limited Edition sE Electronics Reflexion Filter Pro

Den sE Electronics Reflexion Filter Pro Limited Edition har utformats och utvecklats för att fira 10-årsjubileum den Reflexion Filter Pro. Konstruktionen är densamma med sin patenterade flera lager teknik, men med en begränsad upplaga sE Electronics röd Yta. Filter skalet och Hårdvara har också en speciell svart Yta för en snygg och stilren look. Filtret själv är perfekt för att fånga hög kvalitet vokala inspelningar i olika inställningar från high-end studios till sovrum inspelning uppställningar. Filtret reflektion hjälper till att minimera eventuella bakgrunden ljudet eller rum reflektioner, att säkerställa bästa prestanda från din mikrofon.

Vad ingår?

Focusrite Scarlett Solo Studio (2:a Gen)

 • Scarlett Solo (2:a Gen) Audio Interface
 • HP60 2: a Gen Studio hörlurar
 • CM25 2: a Gen kondensatormikrofon
 • 3m XLR kabel
 • USB-kabel
 • Bunt koden för din fri programvara
 • Raka mikrofon stativ från Gear4Music
 • sE Electronics Reflexion Filter Pro Limited Edition

Funktioner

 • Få allt du behöver i en låda, och starta inspelningen direkt.
 • En naturligt klingande Scarlett mic preamp med mycket få ännu.
 • En nyligen designat instrument ingång, avsedd för seriöst hot uppsamlingar
 • En hörlursutgång med gain control
 • Klassledande konvertering och prov klassar upp till 192kHz/24 bit
 • Super låg latens för att använda din plugin-program i realtid utan behov av DSP
 • Stora membran CM25 kondensatormikrofon och 3m/10 ' mikrofonkabel
 • Studio kvalitet HP60 slutna hörlurar
 • Kompakt och tuff nog att ta med överallt
 • Drivs med USB så du inte behöver ha en strömkabel
 • Includes Pro Tools | Första Focusrite Creative Pack och Ableton Live Lite
 • Alla ytterligare programvara och slingor du vill starta inspelningen

sE Electronics Reflexion Filter Pro

 • Limited edition version av den berömda sE Electronics Reflexion Filter Pro
 • Patenterad flera lager teknik hjälper till att minimera störande bakgrundsljud och förbättra ljudinspelningar
 • Mycket hållbar konstruktion och hardware, perfekt för dem på flytten.
 • Uppdaterad estetik med sE Electronics äger röd Yta
 • Omgjorda Hårdvara för ökad hållbarhet och stabilitet
 • Garanterar ett balanserat ljud med ingen färgning

Specifikationer

stöds samplingsfrekvenser : 44,1 kHz, 48 kHz, 88,2 kHz, 96 kHz, 176.4kHz, 192kHz

Operativsystem som stöds: Mac och Windows

MAC OS X 10,10 Yosemite eller 10,11 El kapten

Windows 7 (64-bitars), Windows 8.1 eller Windows 10 mikrofoningångar

Frekvensomfång : 20Hz - 20kHz ± 0,1 dB

Dynamic Range: 106dB (A Weighted)

Buller EIN: -128dB (en vägd)

Maximal ingångsnivå : + 4dBu

förstärkningsområde : 50dB linjeingångar

Frekvensomfång : 20Hz - 20kHz ± 0,1 dB

Dynamic Range: 106dB (A Weighted)

Buller EIN: -128dB (en vägd)

Maximal ingångsnivå : + 22dBu

förstärkningsområde : 50dB instrumentingångar

Frekvensomfång : 20Hz - 20kHz ± 0,1 dB

Dynamic Range: 106dB (A Weighted)

Buller EIN: -128dB (en vägd)

Maximal ingångsnivå : + 13dBu

förstärkningsområde : 50dB RCA-utgång

Dynamic Range: 106dB (A Weighted)

Maximal utgångsnivå : + 10dBu hörlursutgång

Dynamic Range: 107dB (A Weighted)

Maximal utgångsnivå : + 10dBu

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.