KRK 10S aktiv Subwoofer

4 430 kr Ord.pris 4 711 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • KRK 10s drivs Subwoofer.
  • Kompatibel med alla andra 4-8 tums skärmar.
  • 225 Watt (topp).
  • 10 tum glas Aramid komposit Woofer

KRK 10S aktiv Subwoofer

Detaljer

KRKs KRK10 subwoofer är den perfekta komplimentet till KRK Rokit, VXT eller andra 4-8 studiomonitorer. KRK10s är designad att utvidga lågfrekvensprestanda för ett befintligt monitorsystem så att den lågfrekventa delen i en mix kan vara korrekt utformad. KRK10s har också en fantastiskt snygg högtalarkåpa som liknar de böjda kanterna på Rokit och VXTs monitorer. De framåtriktade basuttagen och KRKs varumärkta gula glasaramidfiber bashögtalare säkerställer korrekt och kraftfullt "low-end beatet. Stadigt galler skyddar baselementet och ger ett eleganta utseende på enheten. En kraftfull förstärkare och aktivt filter ger smidig och exakt reproduktion

Artikelnummer: 8943

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

En ny standard av lågfrekvent ljudövervakning. Under många år har KRKs Subwoofer varit valet för korrekt lågfrekvent ljudövervakning i studios stora och små. Nu ger KRK10s en ny standard för ännu bättre prestanda och exakteht och höjer ribban ännu en gång. Oavsett om du mixar i en 2.1 eller 5.1 omgivning eller bara vill uppgradera lågfrekvensförlängning av din befintliga monitor kommer KRK10s att ge dig en lågfrekvensdetalj och exakthet som hjälper dig att skapa en bättre mix.

Var inte fyrkantig, fram med kurvorna! Vår nya Subwoofer serie har radikalt böjda ytor för ett bra utseende och fantastisk prestanda. Äntligen finns det en subwoofer som ser lika bra ut som den låter. Du kan även ta bort gallret för att visa upp det biffiga varumärket - den gula bashögtalaren.

Låt oss vara uppriktiga Titta på våra konkurrenters subwoofer monitorer och du kommer att hitta uttag på baksidan av högtalarna. Dessa bakåtriktade uttag tenderar att skapa baskoppling med väggar och hörn och överamplifierar lågfrekvent information som i sin tur färger din mix. KRK10s överlägsna design innehåller framåtriktade uttag som är precis rätt form att minska uttagsturbulens. Du kommer att uppskatta den rena och exakta basprestanda som detta tillvägagångssätt ger, även vid höga SPLs.

Känn den basen! Du måste känna basen och vår egen patentskyddade gula bashögtalare som ger tät, tydligt "loe end" gensvar. Våra ingenjörer och lyssnarpanel tog KRK10s högtalarljud till en ännu mer exakta nivåer. Vad du hör är vad du är avsedd att höra, färgsättningen är inte en del av specifikationen. Detta resultat presenteras till dig av drivrutiner som är skräddarsydda av vårt team av monitorsingenjörer som är av världsklass, för en tydlig och lågdistorsionprestanda.

Du har anslutningar! Hos KRK fokuserar vi på din mix. Men det stannar inte vid att skapa noggranna monitorer. Vi lever och andas dom här grejer och inser behovet av monitorer som inte bara låter bra men fungerar enkelt med din anläggning. Det är därför du hittar massor av inmatningsalternativ hos din KRK10, som passar i alla studiomiljöer. Så om det är RCA, 1/4 tum (balanserad/obalanserat) eller XLR ingångar du behöver har KRK10s det.

Ta kontroll! Med en svepbar 50Hz 130 Hz lågpassfilter, ger KRK10s dig flexibel kontroll för alla ljudövervakningssystem. Det är riktigt att vi tycker att din KRK10 låter bäst om du använder KRKs kompletta fullfrekvensmonitorer i en systemkonfiguration. Emellertid ger lågpassfiltret en fantastisk flexibilitet med andra någon kompletta monitorersinställningar.

Använd funktionerna som utformats för proffsen! Professional musikingenjörer gillar möjligheten att höra hur subben påverkar mixen. Koppla in valfri standardlåsning 1/4 tum fotpedal för att kringgå KRK10 och skicka ett komplett ljud till dina bästa monitorer. En lyftfunktion hjälper färglöst irriterande markbrus.

Hoppa över fotpedalskontrollen! Din KRK subwoofer är utrustad med en funktionen som gör att du kan vinna över subben och ger dig ett komplett ljud till inspelningsmonitorerna. Du kommer att behöva använda en standard 1/4 tum, mono, låsande fotomkopplare. Alla standardlåsningar 1/4 tum mono fotomkopplare (såsom Boss FS-5L) bör vara kompatibla.

Ny böjd design och anpassad färg matchar KRK Rokit och VXT monitorerna. Skyddande stålgaller fram ger skydd. Strömindikatorn tillhandahåller visuell indikering av enhetsstatus. Fotpedal tillåter kontroll av mixar med och utan subwoofer. Integrerade crossover matchar alla huvudsakliga högtalarsystem. Ground lift switch tämjer jordslingor. Användarhandbok ger tydliga installationsinstruktioner. Vetenskapligt utformade framåtriktade uttag minskar väggkoppling- och uttagsturbulens. Kraftfull basförstärkning med KRKs varumärke - den konformade bashögtalaren av gul glasarmidfiber

225 Watt (topp) drivna Subwoofer för studioanvändning SPL 110dB musik och 113dB topp 10 Hög slaglängd bashögtalare av glasaramidfiber Frekvensrespons 34 Hz 50 Hz till 130 Hz variabel Variabel och svepbara lågpassfilter 80 Hz högpassfilter Radikalt böjd fontbaffell för fantastisk prestanda Framåtriktat uttag ger låg frekvensförlängning utan gränskoppling Bypass kontroll med standard fotomkopplare

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.