Roland DUO-CAPTURE EX USB Ljudinterface

 • Video 1
1 284 kr Ord.pris 1 518 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Två VS Preampar med fantom-matning
 • Kompatibelt med PC, Mac och iPad*
 • Lågbrusig strömförsörjning; via USB-bussen, batterier eller AC-adapter
 • Slitstark, kompakt aluminiumlåda
 • Hi-Z ingång för gitarr eller bas

Roland DUO-CAPTURE EX USB Ljudinterface

Detaljer

Med ett kompakt och slitstarkt metallchassi är nya DUO-CAPTURE EX perfekt både för inspelning i hemstudion och mobil produktion. Det robusta USB-ljudkortet har utrustats med ett par VS Preampar med samma professionella komponeneter som används i Rolands high-end mixrar. Det erbjuder två XLR/TRS kombojack, inklusive en Hi-Z ingång för gitarr eller bas. Strömförsörjningen kan lösas på tre olika sätt för att passa olika situationer och miljöer, via USB-bussen, batterier eller AC-adapter. DUO-CAPTURE EX är kompatibelt med Windows, Mac OS X och iOS - kraftfullt och flexibelt!Ring vår Roland Specialist för ytterligare information: 0843 155 0500

Artikelnummer: 29372

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

VS Preampar

DUO-CAPTURE EX har två digitalstyrda VS Preamps av samma premiumklass som de som sitter i Rolands V-Studio 700 och digitalmixern M-400. Det har också två XLR/TRS kombojack med individuell fantom-matning för varje kanal.


VS förstärkare

Lågbrusig strömförsörjning

En av DUO-CAPTURE EX’s viktiga bakomliggande finesser är dess lågbrusiga nätströmsadapter, designad för att lämna en ren, balanserad ström så att den utgör en stabil plattform i alla professionella sammanhang. När det istället drivs av USB-bussen regenereras strömmen så att de analoga komponenterna får exakt rätt matningsspänning för allra bästa ljudkvalitet och effektivitet i mobila sammanhang.

För hemstudion

DUO-CAPTURE EX är försett med två XLR/TRS kombojack (med fantom-matning för kondensatormikrofoner) samt en Hi-Z switch för inkoppling av gitarr eller bas. Ljudkortet är kompatibelt med alla större plattformar inkluderande WDM/ASIO (Windows), Core Audio (Mac) och iOS (iPad).

För resan

Detta är det perfekta ljudkortet om du ska ut på språng. Det är litet och kompakt och huserar i ett stryktåligt aluminiumskal. Det går enkelt ner i en väska och väger mindre än ett halvkilo. För enkelhetens skull kan strömförsörjningen lösas på tre sätt; via datorns USB-bus, två standard AA-batterier eller en AC-adapter (säljs separat). Med premiumpreampar och lågbrusig ljudkvalitet får du toppresultat på inspelningar överallt - inom- eller utomhus.

För iPad'en

Förvandla din iPad till en avancerad inspelningsstudio genom att ansluta DUO-CAPTURE EX*. Spela in sång, gitarr, keyboard eller andra instrument med suverän ljudkvalitet genom DUO-CAPTURE EX i din favorit-app på iPad. Dessutom kan DUO-CAPTURE EX fungera som ett USB-MIDI interface för att kontrollera iOS-appar med hjälp av t ex MIDI-keyboard, V-Drums eller annat.

* Anslut DUO-CAPTURE EX till din iPad via Apple's Camera Connection Kit. Batteridrift eller ström via AC-adapter krävs för DUO-CAPTURE EX medan den är ansluten. Du kan inte ladda din iPad medan DUO-CAPTURE EX är anslutet.

Om du är osäker som Roland USB-Interfacet är bäst för dig, ta en titt på vårt jämförelsediagram nedan.

Funktioner/specifikationer

 • Audio Inspelning/uppspelning: 2 uppspelning kanaler
 • Signalbehandling: PC-Interface: 24 bitar AD/DA-omvandling
 • Samplingsfrekvens: 48 kHz, 44.1 kHz
 • Ingångsimpedans: INGÅNG 1, 2 (XLR-typ): 4 k ohm eller högre (symmetrisk) ingång 1, 2 (1/4-tums TRS telefontyp): 34 k ohm eller högre (symmetrisk)
 • Utgång impedans: OUTPUT L, R: 2 k ohm (symmetrisk) hörlurar: 47 ohm
 • Frekvensomfång: 48,0 kHz: 20 Hz till 22 kHz ( 0 /-2 dB): 44,1 kHz: 20 Hz till 20 kHz ( 0 /-2 dB)
 • Tillbehör:

  Ägarens handbok Läs mig första licens avtal DUO CAPTURE EX Driver CD-ROM Cakewalk SONAR LE DVD-ROM (för Windows) USB-kabel alkaliskt batteri (AA, LR6) x 3

  Storlek och vikt:
  • Bredd: 153 mm (6-1/16 inches)
  • Djup 119 mm (4-11/16 inches)
  • Höjd 47 mm (1-7/8 tum)
  • Vikt 460 g, 1 pund. 1 oz. (exklusive batterier)

För mer detaljerade specifikationer Vänligen ladda ner PDF-filen nedan.

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.