Roland Super UA Audiophile-Grade Interface för Mac och PC

 • Video 1
 • Video 2
4 538 kr Ord.pris 5 189 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Audiofil Ljudkvalitet.
 • 4 Ingångar, 4 Utgångar.
 • Gjuten Metall Konstruktion.
 • Hörlursuttaget.
 • Rengörs Tyst Drift

Roland Super UA Audiophile-Grade Interface för Mac och PC

Detaljer
Roland Super UA är en audiophile-grad audio Interface för Mac och PC. Super UA kombinerar de rent ljud, premium tillverkning och minimerad fördörjnings prestanda i en nästa generations ljudinterface. Med inbyggt stöd för både 1-BITS DSD och 32-bitars PCM-uppspelning är Super UA state-of-the-art i stabilitet. Låg fördröjnings driven ger en smidig och effektiv prestanda med din favorit DAW. Med dess modulär design, skulpterade kontroller och all-metall konstruktion gör den till ett nöje att använda och vackra att skåda.

Artikelnummer: 54889

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

S1LKi ljud

Om du mixning och redigering i studion eller spelar till utsålda folkmassor på vägen, behöver du ett Interface som presenterar din musik med fantastisk tydlighet och maximal effekt. Vår nyutvecklade S1Lki DSP motor och högupplösta DACs levererar senast i högupplöst ljuduppspelning.

På Super UA high-end DAC stöder 2.8 MHz/1-BITS DSD och 192 kHz/32-bitars flytande punkt PCM uppspelning - så att du kan uppleva i full upplösning din DAW 32-bitars ljudmotor. Hör den mest exakta redigeringar och subtil mix detaljer. På scenen ljud softsynths och bakgrundsspår deras absolut bästa, lämnar ett bestående intryck på din publik.

Flexibel konstruktion

Dagens musiker och producenter är ofta under resor - komponera i ett hotellrum, redigera på ett plan eller blanda hemma. På Super UA utvecklades med den moderna- och ibland mobil - musikern i åtanke. Dess flexibla design gör det kännas som ett permanent inslag i studion ändå lätt att greppa och gå när det behövs. På Super UA består av en bordsskiva huvudenheten med två kanaler av TRS I/O och hörlursuttag, plus en separat I/O modul som kopplar ihop med en enkel, robust kabel. I/O modulen är utrustad med XLR-kontakter för upphakning av mikrofoner och studiomonitorer.

Sitter snyggt på din arbetsyta, viktigaste enheten har en stor, multi-funktion ratt omgiven av lysdioder, tillsammans med infällda, belysta knappar som ger direkt tillgång till alla fyra ingångar, två uppsättningar monitorer, och två uppsättningar av hörlurar.

När du vill arbeta på musik från din studio, huvudenheten lätt lossnar från i/o-modul och fungerar som en fristående två-två-utcheckning Interface med dubbla hörlursuttag. Här kan du lämna din mics och Monitorer anslutna i studion samtidigt som du tar Super UA exceptionell prestanda med dig på väg till en spelning, eller någon annanstans livet tar dig.

Premium bygga

Konstruktionskvalitet var utmärkt ersättning när de utvecklar på Super UA. Vi ville att det skulle känns solid och tillförlitlig. Så är den gjord helt i gjuten metall. Det grepp oavsett yta det är på och inte kommer att glida runt. Solid, exakt vredet har precis rätt mängd av lugnande klicka. Och smidig mätare och LED belysta kontroller är djärv och vackra.

Power prestanda

Medan på Super UA var avsedd för audiophile-grad ljud, var det också konstruerad för Pro studio prestanda. Om inspelning, mixning, eller spela live, behöver du tillförlitlig, låg latens drift med din favorit DAW och softynths. Rolands expertis inom hårdvarudesign och mångårig erfarenhet i ljuddrivrutinen utveckling menar du kan andas ut medan du låter ditt bästa.

Mer information om Roland utbud av audio-Interface besök den Roland hemsida.

Funktioner

 • Audiofil ljudkvalitet med 1-BITS DSD och 32-bitars PCM uppspelning
 • Fyra ingångar och fyra utgångar med XLR och 1/4-tums kopplingar
 • Gjuten metall konstruktion med enkel, fasta kontroller och smidig mätning
 • Inkluderar 1/4-tums och 1/8-tums uttag för hörlurar
 • Flexibel design tillåter mobil användning utan att behöva koppla från studio mikrofoner och Monitorer
 • Stora multi-funktion ratt och infällda, belysta knappar ger snabb åtkomst till input och output nivåer
 • Rent och tyst drift med fantastisk tydlighet och dynamiskt omfång
 • Låglatent ASIO och Core Audio drivrutiner
En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.