SSL Sigma DAW Automatisk SuperAnalog Summerings-Motor

36 829 kr Ord.pris 37 774 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Fungerar med alla storre DAW, daribland Pro Tools, Logic, Ableton.
 • 16 flexibla kanaler omkopplingsbar mellan Stereo eller Mono.
 • Oberoende och suppleant monitor utgångar.
 • 2 stereo Mix bussar med enskilda Stereo infoga poang.
 • Direkta utgångar pa alla kanaler

SSL Sigma DAW Automatisk SuperAnalog Summerings-Motor

Detaljer
SSL Sigma DAW automatiserad SuperAnalog summera motorn ger dig ett sätt att fånga det klassiska ljudet av en SSL-konsol för användning med din favorit DAW, bekvämt inrymt i en rackmonterbar enhet. SSL Sigma funktioner 16 ingång stereokanalerna som kan växlas mellan mono och stereo, omfång upp till 32 kanaler när det gäller att blanda. På framsidan finns även ljusa och exakt LED nivåmätare på alla kanaler plus två stereo mix bussar med dedikerad utgång och enskilda stereo sätter punkt. Dessutom SSL Sigma levereras komplett med Delta - Control (D-Ctrl) plug-in som låter dig automatisera volymen kanaler för din bekvämlighet.

Artikelnummer: 43831

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Flexibla DAW Integration

SSL Sigma levererar 16 stereo input kanaler via DB25 som kan växlas mellan mono och stereo för att öka mängden kanaler till 32 på mixdown. Var och en av ingångarna ingår individuella direkt utgång för routning dina individuella kanaler tillbaka till din valda DAW. SSL Sigma också dragen två parar av stereo mix bussar, varje komplett med dedikerade utdata plus stereo infoga för att använda parallell kompression. Har även en & lsquo; Studio Monitor & rsquo; avsnitt som innehåller två par monitor utgångar och en separat artisten monitor utgång för signal routning med främre och bakre anslutningar. SSL Sigma är konstruerade att föra analoga ljud och egenskaper och integrera den med din favorit DAW. Det använder MDAC teknologi för att Transponering den SuperAnalogue & handel. Blanda buss från SSL dualitet och AWS konsoler, packade i en lätt 2U rack design. SSL Sigma även levereras komplett med Delta - Control (D-CTRL), en plug-in programvara som låter dig automatisera och control SSL Sigma direkt från din dator.

Mångsidiga anslutningsmöjligheter

SSL Sigma har också ett brett utbud analog anslutning, så att du kan dirigera en rad externa ljudenheter till enheten och din DAW. Detta förbättrar din totala arbetsflödet och gör att du kan utnyttja den analoga karaktär och toner, normalt reserverad för större SSL-konsoler. Baksidan av SSL Sigma har en utbud av XLR-anslutningar så att du kan ansluta allt från Monitorer till Mixers. Här finns även ett utbud av digital anslutning inklusive 25-polig D-typ sockets som samt en stereo ¼ hörlursuttag och fotpedal connector som också ingår är en 8P8c modulator RJ-45-kontakt och USB-B-port för att ansluta SSL Sigma till din dator. / p >

Remote Control

SSL Sigma också levereras komplett med ett fjärrprogram som erbjuder full control av alla Sigma fungerar samt ger dig möjligheten att lagra och återkalla dina favoritinställningar. Programmen körs på en Mac, PC eller iOS tablet enhet, ansluter till din Workstation via Ethernet. Det intuitiva och ergonomiska Interfacet ger dig tre huvudsakliga paneler av control samt installationen av avsnittet Master, kanal Control och globala inställningar parametrar.

Design & konstruktion

Den lilla men mäktiga designen av SLL sigma har en metall chassi som är mycket-varaktiga samt minska totala temperaturen. Den främre panelen av SSL Sigma ger dig en ljusa LCD nivåmätare på varje enskild kanal. Detta frontpanelen nivåmätarna ger dig en exakt visuell feedback på alla dina signalnivåer i en ljus LCD skärm, idealisk för svagt ljus miljöer såsom mörkare studios.

Funktioner

 • Avancerad DAW automation driven SSL SuperAnalogue mix motor
 • Fungerar med alla större DAW, däribland Pro Tools, Logic, Cubase/Nuendo, Ableton Live Live
 • 16 flexibla kanaler individuellt Omkopplingsbar mellan stereo eller mono för upp till 32 kanaler på mixdown
 • 2 stereo mix bussar med enskilda stereo infoga punkter
 • Oberoende Main och alternativa Monitor utgångar
 • Direkta utgångar på alla kanaler
 • TalkBack anläggning med justerbar Dim nivå
 • Intuitiv cross plattform installation och konfiguration programvaruInterface
 • Hög hastighet yttre MIDI control enda Ethernet-kabel
En reseadapter sänds med din beställning
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.