TC Electronic BMC-2 DAC och Studiomonitor Controller

2 973 kr Ord.pris 6 898 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

TC Electronic BMC-2 DAC och Studiomonitor Controller

Detaljer

BMC-2 - din nya högdefinitions DAC- och "Monitor"-styrenhet.

BMC-2 av TC Electronic är en dedikerad Digital-till-Analog-omvandlare och kvalitativ "hands-on>" Monitor-kontroll som är en perfekt lösning för dig, oavsett din ljudproduktions- eller monitoring-installation - vare sig det är fråga om analog eller digital.

Artikelnummer: 14627

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Vi på TC Electronic inse den förutsägbara, ultra-låg latensen högtalare och hörlurar control är en viktig del av din produktionsprocess, och med BMC-2 sådan lyx är alltid tillgängliga för dig - oavsett tillståndet i datorn kärnan i ditt system.

Denna behändiga fristående stationär enhet kan användas utan en Mac eller PC, erbjuder dig omedelbar och praktiska control av ljudnivåer. Förutom att styra lyssningsnivå, kan BMC-2 du växla mellan tre digitala ingångskällor - S/PDIF, AES3, TOS och ADAT, och bekräfta om dessa ingångar är synkront eller inte.

BMC-2 kör en uppsättning analoga högtalare, en uppsättning digitala högtalare och en uppsättning hörlurar. Kalibrerad lyssna finns med både uppsättningar högtalare och hörlursutgången.

Men det är inte allt om DAC och nivå Control -BMC-2 sätter också användardefinierade referensnivåer vid dina fingertoppar. Du trycker helt enkelt på främre panelen monterade REF knappen och BMC-2 kommer att dämpa utdata till en användardefinierad ljudtrycksnivån, så referens Monitor är alltid bara en enda-knapptryckning bort.

BMC-2 precision klockor igen alla ingångar och funktioner högpresterande jitter avslag bygger på patenterad JET teknik som ursprungligen utvecklades för våra flaggskepp System 6000. Alla fördelarna med optiskt Interface utan problem - asymmetrier korrigeras och jitter är helt bort från ekvationen.

Analog utgång erbjuder fantastiskt dynamiskt omfång på XLR-kontakter. Topp nivå mätning och integritet kontrollera- eller "iCheck" - finns också på vald ingång. iCheck avslöjar låg om signalen äventyras rumsligt, t.ex. på grund av minskning av data, såsom MP3- eller AAC-kodad på för en bithastighet.

BMC-2 är en fristående stationär enhet som fungerar direkt ur lådan utan behov av en dator för installation. Den samverkar direkt med alla nya Mac-datorer och de flesta datorer som används för produktion av ljud - bifoga bara den medföljande 12V DC nätadaptern.

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.