Native Instruments Maschine Jam och Komplete 11

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
 • Video 4
 • Video 5
 • Video 6
 • Video 7
 • Video 8
 • Video 9
 • Video 10
 • Video 11
6 811 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 •  Inkluderar Maschine Jam och Uppgradering till Komplete 11 Standard.  
 •  8 x 8 flerfärgade Click - Pad-matriser.  
 •  Åtta LED-guidade Smart Strips.  
 •  Avancerad multi-spårs step sekvensering.  
 •  Fullständig integrering med Maschine Studio, MK3, MK2

Native Instruments Maschine Jam och Komplete 11

Detaljer
Detta Native Instruments Maschine Jam och Komplete 11 paket gör att du kan utnyttja den fulla potentialen av Maschine Jam, medan full tillgång till omfattande bibliotek av ljud, instrument, effekter och verktyg som ingår i Komplete 11. Maschine Jam innehåller en kopia av Komplete 11 Select vilket är en grundläggande version av programvaran Komplete 11. I detta paket ingår uppgradering från Komplete 11 Select, till standardversionen av Komplete 11. Du kommer att behöva installera Komplete 11 Select innan du kan uppgradera den till få full tillgång till Komplete 11. När gjort, har du tillgång till det stora utbudet av möjligheter som Komplete 11 erbjuder.

Artikelnummer: 79408

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Gratis expansionspaket

T.o.m. den fjärde juni 2018 erbjuder Maschine kunder som köper en Maschine Jam 7 gratis expansionspaket (värda över 3250 kr). För att få gratis-expansionspaketet behöver du bara köpa Maschine Jam och registrera din produkt. Du mottar då en download-länk där du kommer att kunna ladda ner varje expansion. Expansionspaketet täcker en rad genrer inklusive hip-hop, techhouse, dub techno, ambient electronica, breakbeat, pop, funk och RnB. Varje expansion omfattar en imponerande mängd ljud, inklusive melodier, trum beats, basgångar, syntmelodier m.fl och har skapats av ledande toppartister och ljuddesigners. Maschine Expansion-paketen ger allt du behöver för att inspireras och komponera spår.

Vad ingår

Native Instruments Maschine Jam

Native Instruments Maschine Jam kombinerar moderna innovationer med klassiska funktioner för att producera ett kraftigt produktions och "performance"-system. Den ergonomiska utformningen säkerställer att du har optimal tillgång till alla dina kontroller och parametrar och hjälper att förbättra ditt arbetsflöde och föreställningar. Maschine Jam minimerar den tid du spenderar på datorn, eftersom allt du behöver är nära till hands. Det fungerar sömlöst med din favorit DAW samt Maschine och Komplete-produktserierna. Med dess 8 x 8 flerfärgade "click-pad"-matris och nya LED-guidade "Smart"-remsor, kan du kontrollera, spela, redigera och forma dina ljud efter behag. Maschine Jam omfattar också en ny, utvecklad sekvenseringskontroll, så att du kan kontrollera Maschine-mjukvaran på mer eller mindre samma sätt som du skulle kontrollera en klassisk "step sequencer". Denna sekvenseringsstrategi erbjuder enkel och effektiv tillgång till ett brett utbud av grundläggande kontroller för förbättrat arbetsflöde och maximerad produktivitet.

Intuitiva kontroller

Maschine Jam har ett omfattande utbud av styrknappar och kontroller som gör det lätt för dig att föra din musik vidare till följande nivå. De LED guidade "Smart"-remsorna fungerar som "XY"-plattor och erbjuder bättre kontroll över redigerbara ljud och parametrar. Du kan fysiskt forma om ljuden och införa förändringar till automationen. 8 x 8 flerfärgs "Click-pad"matrisen gör det lätt för dig att skapa trummönster, melodier , ackord och sekvenser.

Avancerad "One-Touch Access Control"

En av de mest användbara funktionerna på Maschine Jam är "One-Touch-Access"-tillträde till mönster och scener som tillåter dig att återkalla mönster direkt, utan behov för tråkig navigering. Den anslagskänsliga kodaren uppmanar programvaran att visa motsvarande parameter. Den avancerade "multi-track step-sequencer" möjliggör användning av upp till 8 ljud samtidigt. Du kan justera upp till 8 parametrar samtidigt med två händer genom att använda "dual-touch" 'Smart'-remsorna.

Design & fri programvara

Maschine Jam har en kompakt och lätt design, vilket gör det lätt för att ta den med till studion och konserter. Dess flerfärgs- "click-pad" matris gör det lätt att organisera dina ljud, tack vare det inbyggda utbudet av LED-färger. Dessa färger är perfekta för miljöer med svag/dålig belysning såsom såsom studior och nattklubbar. Kontroller och parametrar har valts ut och placerats noggrant för en ergonomisk konfiguration som innehåller allt i ett intuitivt användar-"interface". Maschine Jam omfattar gratis-programvara, inklusive Maschine 2,5 och ett 9 GB ljudbibliotek för att komma igång. Dessutom ingår Komplete 11 Select med dess 11 premiuminstrument och effekter som omfattar hela 25 GB ljud! Du kan även välja två av Maschine-expansioner från de 20 alternativen med hårdvaruregistrering för befintliga Maschine 2-programvaruägare. Ppogrammet omfattar stöd för externa VSTs och innehåller mappningar för Ableton Live m.m.

Native Instruments Komplete 11 Ultimate

Komplete 11 Ultimate omfattar hela utbudet av Komplete-instrument, effekter och ljudverktyg, inklusive syntar och klassiska "sound" + "delay-" och "reverb"-effekter samt "mastering"-verktyg. Mjukvaran omfattar 13000 ljud med en möjlighet att manipulera, redigera och forma ljud från ett enormt bibliotek. Alla audio-proffs favoriter ingår, inklusive "Symphony Essentials", "Emotive Strings" plus alla K11-tillägg.