Korg KAOSS DJ USB DJ-Kontrollenhet Med Inbyggd Kaoss Effekter

 • Video 1
 • Video 2
1 112 kr Ord.pris 2 198 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Inbyggd KAOSS PAD för omedelbar Control av effekter och Synthar.
 • Liten, tunn, lätt, med en elegant Design.
 • Stöd för "Serato DJ Intro" programvara (gratis nedladdning).
 • Inbyggd Audio Interface; Enkelt ansluta till datorn via USB.
 • Fristående drift som en två-kanals mixer

Korg KAOSS DJ USB DJ-Kontrollenhet Med Inbyggd Kaoss Effekter

Detaljer
Den Korg KAOSS DJ är en USB och fristående DJ-Kontrollenhet som har en inbyggd KAOSS PAD, korgs berömda och oefterhärmliga touch pad effektutrustningen. Med hjälp av dessa effekter, tillsammans med generös sortiment av control funktioner som tillhandahålls, kommer att ta dina DJ-framträdanden till en helt ny nivå. Använd svepande filter för att accentuera eller skapa din egen drop; använda tidsbaserad förseningar för att manipulera beat; anställa isolatorer att accentuera frekvenser för mashups; sätta en enorm reverb på det Virveltrumma hit? möjligheterna är oändliga!

Artikelnummer: 54778

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Inbyggd KAOSS PAD

Korgs unika KAOSS PAD DJ effekt enhet erbjuder 120 program som är idealiska för DJ föreställningar, liksom synt program ärvt från Kaossilator Korg's. Helt enkelt flytta fingret på touch pad kan du kontrollera effekterna i komplexa sätt.

Många funktioner oumbärlig för DJ prestanda finns

 • FX RELEASE funktionen lägger automatiskt till en fördröjning när du tar ditt finger bort touch pad, naturligt att blanda effekten i ditt ljud.
 • Håll funktion underhåller effekt även efter att du släpper ditt finger.
 • Auto BPM-funktion automatiskt identifierar låten BPM och synkroniserar effekten.
 • Skala/nyckel inställningar låter dig spela en synt i nyckeln i din sång utan några fel noter.

Liten, tunn och lätt

DJ KAOSS är elegant och strömlinjeformad; med fluorescerande LEDs som ger konstant feedback till användaren. På en ren 730 gram är det redo att gå var som helst din laptop är. Trots sin kompakt storlek, är KAOSS DJ laddad med kraftfulla funktioner som alla anges för att vara vänlig och snabb. Kärnan i KAOSS DJ är en stor-känsla crossfader och två mycket känslig touch tallrik. Stora nivåmätarna placeras på båda sidor av kroppen ger utmärkt visuell feedback, samtidigt som du lägger ett iögonfodralande ytterligare Live-element dina framträdanden. Allt detta, tillsammans med cueing looping, sync och kraftfulla KAOSS effekter, göra KAOSS DJ en professionell nivå DJ-Kontrollenhet som är byggd för att utföra.

Serato och KORG: din nya DJ partner

Lätt-till-använda Serato DJ Intro programvaran stöds helt, och är tillgänglig som en gratis nedladdning så att du kan komma igång direkt. Serato DJ Intro ser DJ KAOSS och omedelbart ansluter. Naturligtvis, ges standard MIDI-stöd också, så du kan också använda KAOSS DJ med en mängd andra DJ program. Serato DJ Intro för KAOSS DJ kommer att vara tillgänglig för gratis nedladdning från början av mars, 2015 på Serato officiella webbplats. (http://serato.com/dj)

Serato DJ Intro System krav

http://Serato.com/DJ-Intro/downloads Obs: Serato DJ Intro och Serato DJ fungerar inte när CPU i datorn är AMD. Produktsupport för Serato DJ Intro - http://serato.com/contact/support

Inbyggd ljud Interface

KAOSS DJ är inte bara en DJ Kontrollenhet och effektprocessorn. Den också dragen en USB-ljudinterface med in- och utgångar, som ger ännu mer prestanda möjligheter. Med audio, MIDI och effekter har, KAOSS DJ är en komplett lösning för DJ!

 • Windows-användare måste installera KORG 4-kanals ASIO-drivrutin.
 • Mac-användare måste installera den senaste KORG USB-MIDI-drivrutinen.

Stand-alone-användning som en mixer

DJ KAOSS kan också användas som en fristående, fungerar som en två-kanals mixer. Ljudkällor kan kopplas bort från datorn, och kan påverkas av KAOSS effekterna. Du kan välja vilken uppsättning ingångar bearbetas, eller ställa in dem alla att köra igenom effekterna.