Yamaha MSR100 Powered PA-högtalare (enkel)

3 026 kr Ord.pris 3 619 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • 100W RMS / 200W Peak utdata.
  • 2-vägs driven högtalare med kraftfull Sonic Punch.
  • kompakt storlek ger enkel Transport & Installation program.
  • 8" baselement och 1" Titan membran ger Tight toppar & dalar.
  • Idealisk för små evenemang & klubbspelningar

Yamaha MSR100 Powered PA-högtalare (enkel)

Detaljer
Den Yamaha MSR100 drivs PA högtalare levererar en kraftfull prestanda i kompakt hus. Med utmärkta ljudprestanda är PA högtalaren lämplig för en rad olika miljöer och användningsområden. Tack vare den kompakt och lätta konstruktionen av MSR100 blir setup otroligt enkelt och effektivt. 100W förstärkare levererar ett ljud fullt av slagkraftighet under hela det dynamiska omfånget samtidigt en anpassad 8" bashögtalare styr de låga frekvenserna. Den mångsidiga högtalaren ligger med en polypropylen kapsling för hållbarhet som tål testning gigging villkor.

Artikelnummer: 4643

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Mångsidig artist

MSR100 fyller många bra förstärkning och scenen bildskärm behöver i ett billiga, lätta paket. Som en mixer, kraftförstärkare och högtalarsystem kombineras i en enda, kompakt enhet, är det perfekt för små händelser och klubben spelningar. Blanda i en CD-spelare, rytm maskinen och/eller keyboard med din röst - allt utan att du behöver en separat mixer eller kraftförstärkare. Och eftersom den är gjord av Yamaha, MSR100 ger hög kvalitet prestanda du behöver med exceptionella lättanvänt och tillförlitlighet.

Hög effekt, bra ljud

100-Watt power förstärkaren inbyggd i MSR100 ger massor av produktionen, att se till att du ska höra med fullständig dynamiska omfång och tydlighet. Detta särskilt utformade förstärkare har optimerats för användning med avsnittet högtalare i MSR100 att ge dig absolut tydligast och renaste ljud som möjligt. En anpassad woofer 8-tum hanterar bottenregister, medan en 1" ren Titan membran Compression Driver ger höga frekvenser. MSR100 horn ger en bred 90 X 40 ° ljud spridning för optimal publik täckning.

Mångsidig mixer och anslutningar

En enkel men effektiv mixer inbyggd i den bakre delen av varje enhet ger 3 ingångar med master EQ för exakt ljud kontroll. De ingående 1 XLR anslutningen rymmer nästan någon mikrofon eller linje som ingång (med en - 50dB / 4dB pad switch), medan line-källor kan anslutas med telefonjack till input 2 och ingång 3 kopplingar. Detta gör MSR100 perfekt för små händelser och klubben spelningar. Varje ingång har naturligtvis sin egen nivå kontroll, övergripande utdata. Två-band EQ - hög och låg - får du ytterligare kontroll över det slutliga ljudet. En bekväm klipp indikator varnar dig när den ingående signalen är för högt, så att du kan undvika dist. För större händelser, kan den MSR100 särskild länk OUT-uttaget användas att ansluta flera enheter och expandera din god täckning.

Flexibla placeringsalternativ

MSR100 är kompakt, lätt och redo att gå var som helst du går. Förutom ett inbyggt handtag kan dess särskiljningsförmåga design du stå enheten upprätt för konventionella ljud förstärkning eller lägga den på Vinklad sida för användning som en golvmonitor. MSR100 är så kuperat eftersom det är mångsidiga, med ett varaktigt polypropen hölje som stativ upp för de tuffa resor. En mängd olika alternativ för montering kan du avbryta det från taket, koppla den till en vägg eller t.o.m. säkert stapla flera enheter på golvet.

Yamaha produkten kan beställde online eller köpt i vår shop:

Gear4Music.com

Gear4music Limited

Kettlestring Lane

Clifton Moor

York

YO30 4XF

081-241 03 60

En reseadapter sänds med din beställning
Objekt som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk kontakt. Självklart medföljer en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.