Cajons

Cajonen håller snabbt på att bli ett av de mest populära slagverksinstrumenten i dagens musikvärld. Cajonen anses ursprungligen ha utvecklats på kusten i Peru i början av 1800-talet. Cajons är perfekta för användning i latinamerikansk och världsmusik eller för akustiska konserter och utomhus "live"-konserter.

Visa all information

De Mest Populära Cajons

Första 24 produkter som visas

Cajon Tillbehör & Hårdvara

Första 89 produkter som visas

Om Cajons

Cajon trumman är ett enkelt instrument med komplexa ljud. Vissa manniskor tror att Cajon harror från anvandningen av frakt lador som improviserade slagverk. Fran dessa odmjuka borjan är Cajon nu ett enormt populara instrument finns i manga olika typer av musik.

Cajon gor olika ljud beroende pa var och hur det slas - allt från en djupt basljud till en kraftig snara effekt. Om det att ge hela rytmsektionen eller agerar som en del av en storre ensemble Cajon är ett kraftfullt instrument i handerna pa bade nyborjare och experter.

For Cajon spelarna det finns inga regler. En nyborjare kan latt lirka ut en bra rytm från trumman men i handerna pa en expert pa Cajon producerar en rik, resonant och komplexa ljud. Med lite ovning kan borja alla nyborjare att beharska nyanser i Cajon!