Ludwig Epic The Brick 14-tums x 7-tums Virveltrumma, Natural

2 908 kr Ord.pris 3 582 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • 20-ply 15mm Birch Shell erbjuder en ljus & kraftfull ton.
 • 2,3 mm tredubbelt flänsade tunnband med Keystone-flänsar.
 • Förstärkt projektion, även vid höga volymer.
 • Mångsidig "allround"-virveltrumma.
 • Attraktiv högblank natural yta

Ludwig Epic The Brick 14-tums x 7-tums Virveltrumma, Natural

Detaljer
Den Ludwig Epic "The Brick" 14-tums x 7" Virveltrumma är en 20-ply Björk Virveltrumma från Ludwig, smeknamnet "The Brick" för dess blotta tyngd. Virveltrumma använder ett 15 mm tjock, 14-tums x 7" Björk skal, snäva fokus och artikulera spela på högsta volymerna. Ett urval av 2,3 mm triple-fläns hoops åtföljs av separata spänning Keystone klackarna, erbjuder extremt flexibel trim kapacitet. Ludwig Epic Virveltrumma kombinerar kraften och control av en metall snare, med den klassiska träig ton hittade med en solid-trä-trumma, som denna. En naturlig Yta kompletterar den fantastiska designen av trumman, medan den robust och tålig konstruktionen gör den perfekt för även de mest intensiva trummande stilarna. Med en strålande värme tack vare det djupa, tjocka skalet, Virveltrumma låter utmärkt i sällskap av en hard rock ensemble, skär rakt igenom till framsidan av mixen.

Artikelnummer: 23677

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Om Ludwig trummor

Inrättades 1909 av William F. & Theobald Ludwig, Ludwig trumma företaget har sedan utvecklats för att bli en av världens ledande tillverkare av trumman. William hade en professionell trummis, utför och turnerar med cirkusar och visar tillsammans med enstaka spelningar. Bröderna beslutat att öppna en trumma butik i Chicago, och kallade det Ludwig & Ludwig. Företaget började med ett koncept för utformning och tillverkning av en bastrumma pedal, men snabbt utvecklats, lägga till nya produkter till katalog inklusive Virveltrummor och pukor.

Efter Theobald Ludwig dog 1918, William fortsatte själv, och 1923, Ludwig hade blivit en av de största trumma tillverkare i världen, med 240 anställda. I de sena 20-årsåldern, Ludwig & Ludwig såldes till C.G. Conn instrument company, och trots att vistas på driva bolaget som nu tillhörde Conn, William Ludwig så småningom lämnade för att starta ett nytt företag som han döpte efter initialerna: WFL Drum företaget, 1937. Under andra världskriget, företaget tillverkade trummor i liten skala men snart växte i storlek att bli en av de huvudsakliga konkurrenterna för Ludwig & Ludwig. Under de följande åren, Ludwig & Ludwig slutat producera trummor helt och hållet, vilket innebär att William och hans son Bill Jr kunde köpa Ludwig varumärke tillbaka från Conn.

Under 1960-talet, Ludwig började få enorma mängder publicitet och deras produkter börjat bli mycket mer allmänt erkänt i hela trummande branschen. Ludwig börjat införa fler och fler produkter till deras sortiment, med viktiga artister som John Bonham från Led Zeppelin utför på Ludwig trummor och få ännu mer publicitet och erkännande.

Sedan 1960- och 1970-talet, Ludwig har behållit sin ställning som en av de mest populära trumman tillverkarna i världen. Tillverkningsanläggning förblir i Monroe, NC, erbjuder enorma sortiment av trummor och tillbehör, inklusive full trumset, virveltrummor, slagverk, hardware, tillbehör och även varor. Företaget också firade sitt 100-årsjubileum, släppa ännu mer flaggskepp trummande utrustning. Ludwig's virveltrummor anses ofta några av bästa i branschen, innehar titeln världens mest turnerade och spelade in virveltrummor någonsin. Erbjuder ljud som är ofta imiterad men aldrig dupliceras, virveltrummor finns i en mängd olika material, storlekar, Yta, och med olika komponenter. Varje Virveltrumma erbjuder unika kvaliteter, men de alla dela en fastighet. En verkligt oslagbart ljud.

Med över hundra år i yrket som slagverk, Ludwig har tillhandahållit högkvalitativa trummor till en omfattande lista med kända trummisar världen över. Följ i fotspåren av storheter och bana din väg till slagverk glans genom ett fantastiskt urval av färger, stilar och storlekar för att få bäst ur din spelar.

Funktioner

 • 14-tums x 7" shell storlek
 • 20-ply Björk shell
 • 2,5 mm triple-fläns hoops
 • Separat keystone klackarna

Specifikationer

 • Typ: Snare
 • Shell (djup x Diameter): 6,5-tums x 14"
 • Shell Material: Björk
 • Hardware: Chrome
 • Hoops: 2,5 mm Triple-fläns Hoops
 • Lugs: Keystone
 • Färg: Naturfärgad