Tama Starclassic Performer B/B 4 Pc Shell Pack, Smokey Indigo Burst

16 432 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Kombinerade Björk och Bubinga skal erbjuder fantastiska toner.
  • Har fokuserat och exakt ljud av Björk.
  • Bubinga lager förbättra låg slut toner.
  • Star-Cast montering säkerställer Shell isolering från Hardware.
  • Vänligen observera - cymbaler, Virveltrumma och Hårdvara ingår ej

Tama Starclassic Performer B/B 4 Pc Shell Pack, Smokey Indigo Burst

Detaljer

Den Tama Starclassic Performer B/B skal pack är designad för att erbjuda trummisar rik, sonic skönheten av bubinga skal men till ett mer överkomligt pris. Resultatet är ett äktenskap av bubinga och Björk, ger spelarna en prisvärd men verkligen speciell trumset. Med den exakta attacken av Björk men också njuta rika bottenregister av bubinga, Starclassic Performer BB är perfekt för dem som söker professionell, kompromisslös ton utan att bryta banken. Star-Cast tom montering också säkerställer att skalen är isolerade från hårdvara, ger dem möjlighet att genljuda fullt.


Artikelnummer: 50812

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Drum skal

Starclassic Performer B/B skalen är utformade med en unik konstruktion, med 3 l Bubinga för inre skikten och 4-5ply Björk över toppen. Dessa två träslag arbeta tillsammans för att skapa en rik, dynamisk ton, erbjuder fokuserad attacken av en Björk-skal med förbättrad bottenregister av en Bubinga-skal.

Star-Cast monteringssystem

Star-Cast montering systemet har alltid erbjudit topp resonans och stabilitet för TAMA'S pro-trummor, men nu TAMA har förbättrat det ytterligare. En ny strömlinjeformad design gör det enklare att placera toms närmare tillsammans för större lätthet och komfort än någonsin tidigare. En övergång till aluminium erbjuder dessutom lägre vikt och ännu sannare tonala vibrationer. Sist men inte minst, Star-Cast är nu klädd för att matcha din trummans skal hardware!

Minsta Shell kontakt

Från Star-Cast montering systemet till de enda lilla släpandena, varje aspekt av Starclassic var taylored att kombinerar med Tama's ideal av den kala-minst shell kontakt. I stället för metall emblem nitade till skalet använder Starclassic en lönn airhole mössa och en logotyp som är märkt på skalet innan slutliga Yta tillämpas. Dessa funktioner bidrar också till Starclassics rika, tidlösa utseende.

Die-Cast Hoops

Hoops inte bara påverkar drum tuning men också påverka Trumljud, vilket är anledningen till valet av tunnband var så viktigt att konstruktörerna av Tama's professionella trumma linjer. Tama Starclassic Lönn har zink die-cast hoops, som tillverkas genom att injicera smält metall i formarna. Die-cast hoops har mer densitet och är jämnare i formen än triple-fläns hoops, som tillverkas genom att böja metall plattor. Die-cast hoops gör tuning mer konsekventa och enklare att uppnå eftersom spänningen bultarna alltid kontakta bågen ordentligt. Trummor försedda med die-cast hoops erbjuder även skarpare attack, tydlig och resonant diskant och mycket mer kraftfulla rim skott.

Konfiguration

  • 22-tums x 18" kick trumma
  • 10-tums x 8" Tom
  • 12-tums x 9" Tom
  • 16-tums x 14'' golv Tom
  • MTH1000 Dubbel Tom Holder

Observera: cymbaler, Virveltrumma och Hårdvara säljs separat