Behringer US600 Ultimate Pitch Shifter/Harmonist Effektpedal

  • Video 1
502 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Robust konstruktion.
  • Pitch Shift & Pitch Bend funktioner.
  • Harmoniser-funktion

Behringer US600 Ultimate Pitch Shifter/Harmonist Effektpedal

Detaljer

Anslut till US600 och ta din gitarr till platser den aldrig har varit. Nu kan även en solo- gitarrist utnyttja kraften hos harmoni och tremolo!Artikelnummer: 27142

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Använda US600 ULTRA SHIFTER HARMONIST är som att lägga till en annan guitar player till ditt band. Flytta enstaka noter och ackord att skapa enkla Transponeringndet, intelligenta harmonier och radikala krökar upp till ±2 oktaver.

Tremolo barer lägga till en stilig skimrande gitarr ljudet av detuning din strängar och sedan returnera dem till pitch. Och ljudet av två gitarrer som spelar i harmoni lägger en skyhöga, heroiska touch till ett ordinarie lead. US600 är byggd för att äga rum på ett tremolo bar och en andra gitarrist. Dess verkliga Sound modellering (RSM)-teknik, med dess sofistikerade algoritmer, levererar de känsliga harmoniska övertoner som är kritiska till att skapa realistiska harmonier och Transponeringndet.

Rutan US600 stomp erbjuder 5 helt olika klingande lägen: Tremolo Bar, vibration, Detune, Harmonist och Pitch Shifter. Pitch Shift och Tremolo Bar breddsteg kan förskjutas från 0 till 2 oktaver, Harmonist planen kan vara välkommern för att spåra 3rds, 4ths, 5ths, 6ths, oktaver eller dubbel oktaver. Det? s en separat 10-steg tangent markerar du kontroll samt delay/hastighetsbestämmelser och balans att ringa hur mycket effekt du vill blanda med en torr signal.

En lysande blå Lysdiod anger kraft status och batteri villkor. Fotpedal är ultra-strong till senast genom år av gigging. Och i manuellt läge, den bevarar signalen integritet genom att ta alla pedal kretsar av din kedja. US600 pedalen är utformad för att ge dig största möjliga flexibilitet, körs på våra Behringer PSU-SB nätaggregat eller en typisk 9 V batteri.

Funktioner/specifikationer:

  • Dedikerade Mode, Pitch, HR Key, Delay tid/hastighet och Balance kontroller för fantastisk ljudformning
  • Blå status-LED för effekt på/av och battericheck
  • Körs på 9 V batteri eller Behringer PSU-SB nätaggregat (ingår inte)
  • Förstklassig elektronisk på/av-switch för högsta signalintegritet i manuellt läge
  • Högkvalitativa komponenter och exceptionellt robust konstruktion garanterar lång livslängd
  • Utformad och designad av Behringer Tyskland