Behringer CMD MICRO DJ-Kontrollenhet

742 kr Ord.pris 754 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Allt du behöver som DJ, i ett kompakt format.
 • Anslagskänsliga plattor.
 • Flera referenspunkter.
 • 45 mm kanalreglar.
 • Inkluderar Deckadance LE DJ-programvara kupong

Behringer CMD MICRO DJ-Kontrollenhet

Detaljer
Denna Behringer CMD MICRO DJ-Kontrollenhet är en kompakt 2-däck USB buss-driven DJ MIDI-Kontrollenhet med anslagskänsliga plattor. Denna mycket prisvärda och bärbara lösning för DJ-kontroll är utformad för användning med dator eller iOS-baserade enheter, vilket ger dig en kostnadseffektiv DJ-kontrollenhet med alla funktioner du behöver för att rocka publiken. Låt dig inte luras av dess lilla storlek, och ännu mindre prislapp, för CMD Micro DJ-Kontrollenhet kommer att leverera all den funktionalitet som kommer med mer avancerade styrenheter, fast i en bärbar storlek och därmed extra mångsidighet. Förenlig med de mest populära DJ-programmen, DJ CMD MICRO Kontrollenhet är den perfekta lösningen för alla DJ:s som letar efter en lämplig kontrollenhet. Oavsett om du precis har börjat eller redan har erfarenhet med DJ:ing, så tillhandahåller DJ CMD MICRO Kontrollenheten allt du behöver för att komma igång utan behov av extra kablar och enheter.

Artikelnummer: 33312

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Kompatibel

En av de mest krävde funktionerna av någon computern-baserat anordning är iOS kompatibilitet, vare sig det är från din Mac-dator eller Apple-enhet (till exempel iPads) ultra-kompakt CMD mikro-Kontrollenhet kommer att rymma detta. Låter dig ansluta och konfigurera enkelt, ger MikroKONTROLLANT CMD optimal kompatibilitet med nästan alla populära datorsystem tillgängliga, oavsett om du är Windows- eller Mac-användare. Det är plug and play-anslutning gör för att ställa in och spela enklare än någonsin tidigare, bara att ansluta handkontrollen till datorn via en USB-port och sådär! Du är allt klart och redo idag, utan att behöva installera drivrutiner.

Oöverträffad ljudkvalitet

Upptagningskarakteristik och exceptionella platt-svar av C1-U gör den perfekt för en professionell inspelning applikationer. Från instrument till sång levererar den C1-U premium kvalitet ljudåtergivning i en kompakt, lätt-till-använda enhet. Platt-frekvensomfång är avgörande för kondensatormikrofoner, eftersom det innebär att varje frekvens fångas är så nära dess naturligt ljud som möjligt. Ultra-låg ljudnivå kretsarna innebär minimal operativa ljud och förmåga att hantera extrema dynamiska hela vägen upp till 136 dB.

Gratis Deckadance 2 LE DJ-program

Behringer har vänligen ingår en gratis kupong för Image-Line Deckadance 2 LE DJ-program. Deckadance 2 LE DJ program syftar till att erbjuda dig ett externt program för cueing upp och Visa din valda musik på datorskärmen. Det kraftfullt Interface och många funktioner komplimanger den kontroller, vilket ger dig utökade kontroll möjligheter. Du kan också sömlöst integrera programmet med ett brett utbud populära DAW program för ännu mer expansiv kontrollalternativ.

Funktioner

 • 45 mm reglar för kanaler, crossfader och pitch reglar för en mer naturlig DJ-vänlig känsla
 • Kupong för Deckadance LE DJ-programvara från Image-Line ingår
 • Kompatibel med populär DJ-mjukvara, inklusive Native instrument Traktor*, Serato Scratch Live*, Ableton Live* och andra MIDI-kompatibla program
 • Anslagskänsliga plattor möjliggör "pitch-bending" och "scratching"
 • Mycket bärbar och kostnadseffektiv lösning för DJ-kontroll för datorer eller iOS-baserade enheter
 • USB buss-driven
 • Klass-kompatibelt MIDI-protokoll gör plug-and-play med alla MIDI-program möjligt
 • Bordsskiva i slimmad design för maximal bärbarhet
 • Komponenter av hög kvalitet och extremt robust konstruktion garanterar lång livslängd

För mer information om CMD MICRO DJ-kontrollenhet, vänligen se PDF-filen ovan.

* = Deckadance är ett varumärke som tillhör Image Line BVBA. Alla utomstående varumärken tillhör respektive ägare. Deras användning utgör inte ett påstående om varumärket eller varumärkesinnehavarens tillhörighet till en viss musikgrupp. Produktnamn nämns enbart som en referens för kompatibilitet, effekter och/eller komponenter.