Behringer XENYX CONTROL1USB studiokontroll

997 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

Behringer XENYX CONTROL1USB studiokontroll

Detaljer

Ny för 2012 - när det är dags att sätta igång och spela in eller mixa, är det sista du vill att ge dig ner under bord och börja trassla med kablar. CONTROL1USB tar dig upp från knäna, och lägger Master Volume, Talkback, Source selection och Monitorkontroll rätt under dina fingertoppar. Nu kan du från upp till tre uppsättningar av aktiva studiomonitorer och fyra olika stereo ingångskällor för att skapa kraftfulla, specialgjorda monitormixar. Dessutom låter den inbyggda Talkback-micken dig kommunicera direkt med talangen. CONTROL1USB sätter dig i fullständig kontroll.

Artikelnummer: 24224

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Ibland är större bättre!

Små rattar ger dålig precision. Omvänt kan man säga att ju större ratten är, desto högre precision. Tänk på en kontrollratt som en cirkel. På en liten cirkel/ratt är avståndet från en grad till nästa mycket liten, vilket gör det svårt med perfektion. På vår stora ratt är avståndet mellan grader av cirkeln mycket större, så att du kan göra justeringar av hög precision med lätthet. CONTROL1USB hjälper dig ange nivåer snabbt och korrekt när det gäller masteringprojekt.

Inbyggd USB-anslutning

Högkvalitativt, inbyggdt USB-audio interface som du kan ansluta direkt till din dator och dess digitala biblioteket, vilket skapar den ultimata ljudkällestyrcenter - ingen ytterligare hårdvara krävs.

Fler monitoralternativ

Under inspelningens guldera behövde tekniker få mixen att låta perfekt på två platser, studion och bilen. När du anser de akustiska miljöerna och den utrustning som används i varje, är det inte så lätt som det låter. Dagens datorbaserade inspelningar måste låta bra i ännu fler situationer, såsom MP3-spelare, poddsändningar och andra bas-utmanade system - så det är viktigare än någonsin att uppleva din mix genom så många högtalarsystem som möjligt. Med CONTROL1USB kan du växla mellan upp till tre par studiomonitorer, lägga till en subwoofer, lyssna via vintage-aktiga små monitorer (till exempel våra C5A eller C50A) eller någon annan kombination med endast en knapptryckning.

Vi värdesätter dina inkopplingar

Vi gav CONTROL1USB tillräckligt med anslutningsmöjligheter för att hantera nästa vad som helst du kan tänkas vilja ansluta. Fyra stereoingångar låter dig ansluta en CD-spelare, MP3-spelare, dator / DAW - och till och med en skivspelare, tack vare den inbyggda avancerade RIAA-förförstärkaren. Dessutom kan du ansluta keyboard, trummaskiner eller något annat du skulle vilja få igenom monitorerna.

All-Aacess backstagepass

CONTROL1USB's bakre panel har tre separata monitorutgångar med individuella nivåkontroller; en dator- / DAW-stereoutgång; 2-spårig A och B stereo-utgångar med nivåväxlar; en studio-ut med nivå; hörlurar ut ut med växlar; 4 stereokällor in med nivåkontroll; en dator/DAW mixingång med nivåkontroll, med en valbar som en Phono-ingång för din skivspelare. Du får all denna I/O-kapacitet samt USB-anslutning.

Låt oss kommunicera

Du behöver inte ett jobbigt bordsstativ och en extern mikrofon att prata med snubbarna i isoleringsmontern. CONTROL1USB's högkvalitativa, inbyggda mikrofon är bara en knapptryckning från dig, så att du kan spara dina mikrofoner till trumsettet. Den inbyggda hörlursförstärkaren låter dig ansluta 2 hörlurar med individuella nivåkontroller, vilket borde göra nästa session en av dina bästa.

Bra kvalitet och värde för pengarna

Vi utformade CONTROL1USB för att ge många år av super-clean, Hi-Fi-prestanda i den mest kritiska lyssningsmiljön - din! Därför använder vi endast de finaste komponenter, kopplingar och toppmodern ytmonterad produktionsteknik för att bygga var och en. Vi testa, och testar om varje enskild CONTROL1USB och ger dem med ett av de bästa garantiprogrammen i branschen.

Funktioner/specifikationer:

 • Förstklassig studiokontroll och kommunikationscenter med låg brusnivå och "hög takhöjd"

 • Allt-i-ett Master Volume-styrenhet, källväljare, monitor switcher och Talkback-låda

 • 4 stereo ingångar med oberoende nivåkontroller samt ytterligare Monitor Mix-ingång för din DAW

 • 3 oberoende och ställbara monitorutgångar för att ansluta upp till 3 uppsättningar av studiomonitorer

 • Inbyggd Talkback-mikrofon med nivåkontroll för direkt kommunikation med musiker

 • Inbyggd stereo USB-audio interface, perfekt för datorbaserade studios

 • Högkvalitets phono-förförstärkare för direkt skivspelaranslutning

 • 2 kraftfulla hörlursförstärkare med separata volymkontroller

 • Stor, upplyst volymratt för exakta nivåjusteringar

 • Bekväma funktioner för Mono, Mute och Dim nära till hands

 • Högprecisions dubbla 12-segmentet LED mätare med in/ut källkodsväxel

 • "Planet Earth" bytbart nätaggregat för maximal flexibilitet (100-240 V), brusfritt ljud, överlägsen korttidsreaktion plus låg strömförbrukning för energibesparing

 • Högkvalitativa komponenter och exceptionellt robust konstruktion garanterar lång livslängd

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.