DISC CelloPhant Stråke håll för Cello, lila

279 kr Ord.pris 327 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

  • Roliga tillbehör som förbättrar din bugande teknik.
  • Smart elefant Design idealisk för unga musiker.
  • Specifik form att hjälpa Stråke Position.
  • Passar alla skalor av franska Cello Bow.
  • Släpper Hand spänningen för smidigare spelbarhet

DISC CelloPhant Stråke håll för Cello, lila

Detaljer

Cellophant stråke Hold är ett roligt tillbehör förbättrar din cello spelar teknik. Cellophant fäster någon fransk Stråke storlek och fungerar som en hand stöd för mer en bekväm känsla. Elefant mönstret ser inte bara unika, men också funktioner subtil referens punkter för att korrekt använda din båge. Cellophant släpper också spänningen från din hand för ett mer avslappnat grepp och jämnare prestanda. Denna modell har en enastående lila färg, och är idealiskt för student musiker vill etablera korrekt hantering tekniken.

Artikelnummer: 78169

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Enklare, effektivare bugande

Den korrekta bugande tekniken kan vara svårt att uppnå konsekvent, särskilt för yngre studerande musiker. Cellophant fixar din stråke i en position som både bekväm i handen och har rätt vinkel för optimal spelbarhet. Stammen riktar tummen till grodan, samtidigt som fingret sitter bekvämt runt elefant form ben och funktioner. För musiker som vill utveckla sin egen preferens men fortfarande kräver Cellophant bistånd, den positionering kan ändras något för att rymma. Cellophant släpper också trycket från din hand för en mer avslappnad stil, som av många betraktas som resulterar i en jämnare ljud.

Hålla inspirerad

Många unga spelare svårt ofta bo inspirerad när man från början lär sig ett svårt instrument som en cello. Cellophant är ett tillbehör som hjälper till att underlätta greppet, men är också ett roligt och spännande design. Elefant form och smarta färger är perfekt för att hålla yngre spelare engagerade med att öva och utveckla. Cellophant ritades av den sträng lärare Association, och erkänner att hålla lärande kul är viktigt för någon student framsteg.

Specifikationer

  • Böja stil: Franska
  • Böja storlek passande: Alla
  • Form: Elefant
  • Färg: Lila