Hayden Petite 2 Hand Bunden Combo Förstärkare - Ex Demo

3 314 kr Ord.pris 4 793 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

Hayden Petite 2 Hand Bunden Combo Förstärkare - Ex Demo

Detaljer

Den Petite 2 gör som det var i de banbrytande dagarna förstärkare design - ingen kretskort, ens inte torn Taggar, bara de finaste komponenterna, hand wired, point-to-point. En enda ECC83 rör i förförstäkare scenen och en 6V6 i produktionen arrangera tjäna upp ljudet av eran när blues gick elektriska, flytta ut bomullsfälten och i juke lederna. Kört hårt och såret hela vägen, stansar den Petite 2 långt över sin vikt, givande gitarrist med en harmoniskt rika och fylliga prestanda.

br >
Denna punkt är en ex showroom uppvisning modell. Det finns lätta repor och tecken på användning runt höljet. Den original boxning och manual ingår inte. Annars fungerar enheten som ny.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Programvaran levereras med den original nya produkten kan ha varit registrerat eller inte längre kan tas med.

Artikelnummer: 26069

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Så enkelt som en gitarrförstärkare kan få. På turnébussen eller på hotellrummet, Anslut till Petite 2 och du är fastprogrammerade till vintage gitarr ljudet som lyste säkringen av rock & roll.

Petite 2 tar en likaså okomplicerat förhållningssätt till kontroller med bara volym och ton rattar monterad på sin bak mot panelen, tillsammans med en tre-läge gain switch - standard, crunch och overdrive. Petite 2 levererar sin 2-Watt output via en 10" högtalare.

Funktioner/specifikationer:

  • Effekt: 2 watt
  • Kanaler: 1
  • Högtalare: 1 x 10"
  • Mått (HxBxD mm): 380 x 400 x 280
  • Mått (HxBxD tum): 15 x 15,7 x 11
  • Nätspänning: 120/240V

Observera

Denna punkt är en ex showroom uppvisning modell. Det finns lätta repor och tecken på användning runt höljet. Den original boxningen är skråmat och handboken saknas. Annars fungerar enheten som ny.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.