Laney Cub 10 Tube gitarrförstärkare - B-Stock

2 118 kr Ord.pris 2 453 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

Laney Cub 10 Tube gitarrförstärkare - B-Stock

Detaljer

Laney CUB 10 är inte bara en större CUB 8 amp, det är en helt annan gitarrförstärkare och kommer från längre på evolutionära vägen av tube amp design. Den unge 10 är en klass A / B design och producerar 10 watt RMS från en output avsnittet laddad med ett par 6v6GT's, drivs från en förförstärkare laddad med 2 ECC83's. förförstärkare komplimangen består av en ton control, en volym control och en gain control, tillsammans med en uppsättning Hi & Lo-ingångarna. Den unge 10 hus en 10" Celestion drivrutin.Observera att detta är en B-Stock objekt. B-lager är antingen ex reparation eller tidigare har returnerats av en annan kund. Den original boxning och manual kan saknas och det kan finnas vissa mindre tecken på användning.
Annars kan verkar enheten som ny.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.Programvaran levereras med den original nya produkten kanske har registrerats eller kan inte längre ingå.

Artikelnummer: 79146

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

CUB 10's klass A / B utgång avsnitt ger denna amp en fint uttalad mellanregister - vilket är där de Naturfärgad frekvenserna av gitarren instrument sit. Detta innebär att den unge 10 har en mycket naturlig och känslig mellanregister när kör ren. Driva förstärkaren lite hårdare och saker börjar bli mycket Zeppelin-esque - tror "Heartbreaker". Hit strängarna som är hårdare och förstärkaren bryter upp någonsin så responsivt, ringa in mer förstärkning och förstärkaren verkligen börjar att laga mat med vintage ton. Para av 6V6GT's jobbar hårt för att ge gott om low-end slagkraftighet för en liten rörförstärkare, perfekt för en bluesig solo.

** Laney CUB 10 gitarrförstärkare specifikationer:

  • 10 watt RMS uteffekt
  • Hej & Lo ingångar
  • Klass A / B
  • Traditionella ton och form
  • 10" Celestion drivrutin
  • Extra förstärkning Control
  • 1 x ECC83 förförstärkare Tube
  • 2 x 6V6GT's Power avsnitt
  • Förlängning högtalare uttag på baksidan
En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.