Orange BAX Bangeetar gitarr Pre-EQ Pedal, Black - Box öppnade

2 913 kr Ord.pris 3 129 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Gjort i Storbritannien.
 • Verkligt unik och dynamisk Overdrive, EQ, förförstärkare och Cab-Sim.
 • Första Orange Pedal sedan 60-talet.
 • Skräddarsy din ton med exakta parametrisk EQ.
 • fantastiska svart låda.

Orange BAX Bangeetar gitarr Pre-EQ Pedal, Black - Box öppnade

Detaljer
Den Orange Bax Bangeetar Pre-EQ pedal är mycket mångsidig pedal som täcker en massiv bredd överväxel och distorsion. Bax Bangeetar är helt ny från Orange custom shop och är den första pedalen som Orange har producerat sedan 1960, design och bygga bygger inte på något Orange någonsin har tillverkat vilket gör det till en verkligt unik pedal. Orange har kombinerat en effektpedal klassiska konfiguration med extra EQ, cab-sim och pre-amp funktionalitet.

Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 78419

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Unik och mångsidig

Som en traditionell effektpedal Bax Bangeetar är i en klass för sin egen, stoltserar med en unik gain kontroller struktur och omfattande EQ. Ringa upp ett fantastiskt utbud av overdriven och förvrängda toner, levereras med en känsla och känslighet sällan finns i pedalerna. Utöver det, dock är denna preamp pedal ett ovärderligt verktyg, så att du kan skräddarsy din ton till alla setup med absolut precision via dess parametriska mitten av kontroller.

Hitta och eliminera problemet frekvenser i vissa gitarrer och förstärkare, forma bred mid "skopor" eller öka var som helst på mitten av spektrumet som passar alla stilar. Ansluter direkt till framsidan av en förstärkare som en fristående enhet pedal, eller Anslut till effekterna tillbaka till göra transduktorn förstärkaren "försvinna"! Oavsett vad din rigg, möjligheterna är nästan obegränsade.

För ännu mer flexibilitet, andra utdata tar ditt ljud och passerar det genom våra CabSim krets, återskapa frekvenssvaret av en mic skulle Orange 4 × 12" cab, perfekt för direktinspelning eller ansluta till en PA. Om på scenen eller i studion, arten och omfattningen av dess Kontroller: det är inte en situation där Bax Bangeetar inte skulle vara Välkommen.

Olika gain

Bax Bangeetar är en helt ny design, inte baserat på något Orange har gjort tidigare. Gain strukturen täcker en enorm bredd av överväxel och dist utan någonsin låter äventyras, men du ställa in den. Minst är Bax Bangeetar en awesome ren boost eller låg gain driver, mycket mottaglig för olika gitarr och pickup kombinationer. Gainen ökar, du kommer att gå från klassiska Orange crunch och vintage rytm toner genom att skyhöga leads och ända fram till verkligt vansinniga nivåer av distorsion. Som i, bonkers nivåer. Boost omkopplaren erbjuder en "ren boost" efter gain scenen när pedalen är engagerade att hjälpa dina leder hoppa ur mixen i en Live-miljö.

Baxandall EQ med Full parametrisk mitten av kontroller

Inspireras av några av de högt söket efter konsoler av 1960-talet men med ett antal moderna tweaks, Bax Bangeetar? s kraftfull EQ verkligen skiljer det från andra enhet pedaler. Med en öppen diskant respons och kontrollerade låg slut börjar roligt ordentligt med mitten av kontrollerna.

Mellanregistret är kanske det viktigaste området för gitarr spelare, inte bara för att detta är vanligtvis det utrymme de upptar i ett band mix, men också på grund av hur mellanregistret drastiskt påverkar den tonala och Dist som kännetecknar en gitarrförstärkare/setup. Trots detta har de flesta overdrive/distorsion pedaler har mycket begränsade control över detta intervall. Inte så med Bax Bangeetar? s helparametriska mitten av kontroller. "Freq" vredet väljer centrum frekvensen du vill påverka. "Q" styr bandbredd, svepande från smal till bred, så att du kan finjustera ett exakt eller brett frekvensomfång. "Mitten" vredet kan sedan ställas in att minska eller öka dessa frekvenser, för exakta kommandot över din ton.

Ultra Transparent buffrade Bypass

True bypass är välmenande men inte utan begränsningar. Bax Bangeetar ytterst linjär buffer krets är utformad för det växande antalet kräsna spelare som inser de positiva effekter som en studio-kvalitet buffert kan ha på deras övergripande ton. Oavsett om du behöver köra en pedallådan eller bara behöver lite hjälp att få en ren signal till din förstärkare, garanterar buffrat bypass ingen nedbrytning och ingen förlust av klarhet eller hög slut. Placeras först i din kedja, du? ll ljudet bättre, även när pedalen är avstängd.

Funktioner

 • Typ: Custom Shop preamp pedal med helparametriska mitten av kontroller, regelbunden och cabsim utdata, ren boost funktion och högt genomskinligt buffrade kringgå
 • Kontroller: Volym, frekvens, Q, Mid, gain, botten, topp
 • Yta: Black - Orange knobs
 • Ström: 9V batteri eller 9V-12V DC-adapter. Max Strömförbrukning 81 mA
 • Mått (B x H x D): 19,8 × 9,2 x 12,8 cm
 • Vikt: 1,6 kg