Roland AC-40 akustiska kör gitarrförstärkare - öppnad kartong

 • Video 1
3 387 kr Ord.pris 4 175 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Idealisk för akustiska spelningar/Singer Songwriters.
 • Dubbla kanaler för gitarr och Mic/Line.
 • Med 3-bands EQ och oberoende effekter.
 • Kompakt, lätt och robust.
 • Anti återrapporteringsfunktionen

Roland AC-40 akustiska kör gitarrförstärkare - öppnad kartong

Detaljer

Detta är en B-Stock objekt. Observera att B-Stock objekt är antingen ex display, ex reparation, eller tidigare har returnerats av en annan kund.Roland's AC-40 är den idealiska förstärkaren för gigging akustiska musiker och sångare-låtskrivare, leverera rena, Naturfärgad reproduktion av akustiska gitarrer, sång och andra akustiska instrument. Men du använda Roland's AC-40, kan du vara säker här robusta lilla förstärkaren är byggd till sista och redo att utföra.

Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 78266

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Roland AC-40 akustiska förstärkare

Roland AC-40 är en kompakt och prisvärd liten förstärkare för akustisk musiker, lätt att flytta och enkel att använda. Högsta kvalitet stereon akustisk förstärkning och Rolands inbyggd effekter kan lägga till en professionell djup din akustiska ljud. Full av händig prestandafunktioner här förstärkaren är perfekt för gigging men kan också användas för att öva och inspelning för.


Byggd för levande

Som en del av Rolands akustiska Chorus serien har den äkta stereoljud med dubbla högtalare för studio kvalitet djup och dimension som är bara inte möjligt med mono förstärkare. På förstärkaren ljudet är enkelt kraftfull nog att stödja dig genom spelningar i mötesplatser som mindre klubbar, restauranger och kaféer. Praktisk tilt-back stativet betyder du kan vinkla förstärkaren för bättre projektion ger dig ännu mer från den kompakt storleken.

Är liten och kompakt, perfekt för soloartister som måste bära sina egna prylar på strax under 12 pounds eller 5,3 kg AC-40 amp. Denna behändiga amp är också mångsidig nog att vara den enda som du behöver som dess två oberoende kanaler ger tillräckligt mångsidighet för de flesta professionell uppsättning ups. Den AC-40 har en 1/4 tum jack ingång för gitarrer plus en kanal med en XLR/TRS combo ingång för att ansluta en mikrofon eller line nivå enhet. För sångare låtskrivare är förstärkaren idealisk för övning och prestanda med en gitarr och mic kunna koppla in samtidigt. För mer sofistikerade gitarr riggar kan du använda de två kanalerna för att kombinerar två typer av pickup eller pickup och en mikrofon.

Förbättrade Prestandaalternativ

Den förstärkare bakre panelen ger du även fler alternativ inklusive en stereo AUX IN vilket innebär att du kan ansluta en extern musikspelare och balansera ljudet perfekt med nivån control. Används för att Transponering bakgrundsspår in dina framträdanden eller bara för att spela till dina favoritlåtar under övning eller samtidigt lära sig nya låtar. Uttaget hörlurarna är också perfekt för övning vilket innebär att du kan använda förstärkaren utan att störa någon om det behövs.

Om du spelar i en större mötesplats AC-40 kan även användas som en personlig monitor och Mono/stereo LINE OUT-uttag ger dig möjlighet att ansluta till PA-system eller till inspelningsenheter - ett bra sätt att fånga din Naturfärgad ljud tillsammans med förstärkare imponerande stereo effekterna.

Skapa ditt ljud med professionella effekter

Som en akustisk artist det viktigt du kan skapa din egen unika ljud för att stå ut från mängden och Roland's AC-40 hjälper dig att göra just detta. Båda kanalerna har sina egna 3-bands EQ samt oberoende kontroller för hög kvalitet digital Reverb och Rolands berömda Chorus. Dessa ger ljudet en rik, rymliga djup som verkligen kommer att lägga till dina akustiska framträdanden. En jack finns med på den bakre panelen för en valfri fotpedal som kan användas för att vända effekterna på och av.

Ingen mer Feedback bekymmer

En av en liveartist stora bekymmer är ofta akustisk återkoppling, speciellt om du spelar i mycket trånga utrymmen eller om du bara vilja vev volymen! Roland Ac-40 har en anti feedback-funktion som hjälper dig ut, undertrycka all feedback automatiskt innan de orsakar du några problem. Helt enkelt dra i spaken, koppla av och njuta av resultatet.

Funktioner

 • Kraftfull och lätt stereoförstärkare med Naturfärgad akustiska ton
 • Dubbla skräddarsydda 6,5-tums högtalare leverera imponerande nivåer med överlägsen projektion
 • Stereo chorus och reverb effekter för rik, rymliga ljud
 • Dubbla kanaler: GITARR (1/4-tums ingång) och MIC/LINE (XLR/TRS ingång), alla med 3-bands EQ och oberoende effekter kontroller
 • AUX IN med control för anslutning av musikspelare
 • Mono/stereo LINE OUT för Interface med huset ljudsystem och inspelning enheter
 • Automatisk anti återrapporteringsfunktionen

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.