Roland CUBE Street EX batteri drivna stereoförstärkare - öppnad kartong

 • Video 1
4 994 kr Ord.pris 5 892 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • 50 watt från 8 AA batterier.
 • Valbar utgång effektlägen.
 • Bärbar lättviktsdesign.
 • Kraftfullt Full Range Stereo ljud.
 • COSM toner för gitarr

Roland CUBE Street EX batteri drivna stereoförstärkare - öppnad kartong

Detaljer

Detta är en B-Stock objekt. Observera att B-lager är antingen ex display, ex reparation, eller tidigare har returnerats av en annan kund.Roland CUBE Street EX batteri drivna stereoförstärkare är ett allrengöringsmedel, on-the-go amp eller PA-system. Perfekt för gatumusikanter och resande musiker, CUBE gatan EX är kompakt i storlek och bettery-drivna för enkel användning och transport. Njut av ren, kraftfull ljud för större folksamlingar med 50 watt och en stereo högtalarsystem med dubbla woofers och diskanter, medan fyra oberoende kanaler erbjuder rikliga anslutningar för en mängd olika mikrofoner och instrument, ger dig otrolig mångsidighet. Valbara effektlägen ger upp till 20 timmar av verksamhet med åtta AA-batterier och två CUBE Street EX enheter kan kopplas ihop för mer ljud täckning om det behövs. Och med i - CUBE länk, kan du även koppla in din iPhone eller iPad och spela säkerhetskopiera musik och spela dina framträdanden!

Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 80291

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Med sin kompakt storlek och batteridriven operationens, Roland CUBE Street var en fantastisk hit bland resande musiker. Nu, den nya CUBE Street EX genomsyrar populära mobila förstärkaren med en enorm prestanda uppgradering som levererar mer projektion, fler kanaler, och mer mångsidighet. 50 stora watt av kraft och ett stereo högtalarsystem med dubbla woofers och diskanter ger ren, kraftfull ljud för större folksamlingar, medan fyra oberoende kanaler erbjuder rikliga anslutningar för en mängd olika mikrofoner och instrument. Detaljerat ljud justering finns med separat EQ och reverb kontroller och bra gitarr toner är slagna i enkelt med on-board COSM förstärkare. Valbara effektlägen ger upp till 20 timmar av verksamhet med åtta AA-batterier och två CUBE Street EX enheter kan kopplas ihop för mer ljud täckning om det behövs. Och med i - CUBE länk, kan du även koppla in din iPhone eller iPad och spela säkerhetskopiera musik och spela dina framträdanden!

Imponerande prestanda motsvarar ett litet PA-System

Utrustad med 50 watt stereo power, två åtta-tums woofers och två diskanter, compact CUBE Street EX enkelt projekt din musikaliska framträdanden med tydliga, dynamiskt ljud. Tack vare unika nya strömkretsarna utvecklats av Roland, kan du njuta av ren utrymme och ljudkvalitet på en nivå som är omöjligt med alla andra batteridrivna amp. Uteffekten är justerbar i tre nivåer-Max (50 W), Normal (25 W) och Eco (10 W)-så att du kan spara på batteriet i situationer där du inte behöver maximal effekt. I Eco-läge, kommer att åtta AA Ni-MH-batterier pågå upp till 20 timmar! CUBE Street EX kan även drivas med den medföljande nätadaptern på spelningar där elektrisk ström är lättillgänglig.

Flera ingångar att stödja alla utför Setup

Den CUBE Street EX har en inbyggd mixer med fyra oberoende kanaler, som ger gott om anslutningsmöjligheter för alla typer artister. Mikrofon/Instrument och Mic/gitarr kanaler har XLR/TRS combo jacks för att stödja mikrofoner eller enheter med 1/4-tums utgångar, och varje kanal är utrustad med en egen 3-bands EQ och reverb effekt för diskreta ljud forma. Mono/stereo Line i kanalen är utrustad med 1/4-tums uttag, medan ljud i kanalen ger en 1/8-tums Miniuttag för stereo som också stöder i - CUBE länk. Om du fyller upp alla kanaler, kan du använda det bakre panel Aux In-uttaget för att ansluta ytterligare en mono enhet om det behövs.

De mångsidiga CUBE Street EX är idealisk för alla typer av musikaliska prestanda situationer. Här är några:

 • Sång, gitarr, synthesizer och elektroniska trummor
 • Två sångare, keyboard och bakgrundsspår
 • Elektrisk och akustisk gitarr duo med trummaskin
 • Sång, gitarr, trummaskin och bakgrundsspår

Bra gitarr toner med COSM förstärkare och effekter

Den CUBE Street EX gör det enkelt för gitarrister att koppla in och få pro låter omedelbart. COSM toner för elgitarr inkluderar kabel, Crunch, och rena, plus en akustisk Simulator för extra mångsidighet från en enda axe. Det finns också en AC preamp optimerad för akustisk och elektrisk gitarr och en bekväm inbyggd Stämapparat. Chorus / delay och reverb effekter finns också, och dessa kan slås på/av med valfria kameratrigger medan du utför.

Jam och spela in med i - CUBE länk och CUBE JAM

Rolands innovativa i - CUBE LINK Interface låter dig integrera din iPhone, iPad eller iPod touch i dina framträdanden med CUBE Street EX. i - CUBE LINK ansluter till enhetens ljudutgång med den medföljande kabeln, som tillhandahåller tvåvägskommunikation med din favorit musikappar. Roland? s gratis CUBE JAM app är en idealisk partner, så att du kan spela tillsammans med låtar från ditt iTunes-bibliotek och spela in CUBE Street EX utdata rätt tillbaka till av app. CUBE Jam innehåller också ett antal användbara funktioner för övning, störning, och utför, såsom oberoende pitch/hastighet justering och centrum avbryta för att minus-ett spela och karaoke.

Stativ montering och ljud Expansion

När den placeras på marken, CUBE gatan EX vinklade tillbaka ger utmärkt Monitor för att utföra i gatan situationer och på större scener. Om du behöver bredare ljud täckning för större folksamlingar, kan amp monteras på en valfri ST-A95 Högtalarstativ. Med funktionen händig Stereo länk, två CUBE Street EX enheter kan användas tillsammans för att skapa en kraftfull stereo PA med upp till åtta separata ingångar.

Lätt och slitstark Design

Som alla förstärkare i Roland's kända CUBE serien, CUBE Street EX är byggd. Här erbjuds en höghållfast ABS formsprutad kropp som har passerat strikt hållbarhet provning, att garantera tillförlitligheten i alla typer av utomhus utför situationer. Förutom att vara tuff, CUBE Street EX är förvånansvärt lätt, gör förstärkaren en vind att bära från gig till gig. En valfri CB-CS2 bärväskan ger en bekväm axelrem och tillbehörsfickor, plus en vattenfast som täcker det skyddar förstärkaren från fukt när du reser.

Funktioner

 • Innovativa nya Roland teknik ger 50 watt stereo från åtta AA-batterier
 • Valbar utgång effektlägen att optimera batteriets livslängd för olika utför situationer (Max: 50 w/5 timmar; Normal: 25 w/10 timmar; Eco: 10 W/20 timmar *)
 • Portabel och lätt design (7,4 kg/16 lb. 5 oz.) med tålig ABS formsprutade kabinett
 • Kraftfull, full-range stereo ljud med dubbla 8-tums woofers och 2-tums diskanter
 • Fyra oberoende kanaler för att ansluta en mängd olika mikrofoner, instrument och ljudenheter
 • Två XLR-mikrofoningångar tillåta två sångare att utföra på en gång
 • COSM toner för elgitarr, inklusive Clean, Crunch och kabel; preamp för akustisk gitarr ger rent, naturligt ljud
 • Vinklad tillbaka för användning som en scenmonitor; Monteringshål för användning med valfri ST-A95 Speaker Stand
 • Stereo Line Out-uttag för att ansluta till en extern ljudanläggning när den används som en scenmonitor
 • Stereo Link-uttag för att ansluta en andra CUBE Street EX för bredare ljud täckning
 • Enkel inspelning i din iPhone/iPad via i - CUBE länk och gratis CUBE JAM app
 • Väska i valfritt CB-CS2 med vattenavvisande material

* Ungefärlig batteritid under kontinuerlig användning med uppladdningsbart AA Ni-MH batterier

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.