SKIVA Hagström Deluxe-F gitarr Amber Burst

4 680 kr Ord.pris 5 716 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • FRI Guitar Stand

SKIVA Hagström Deluxe-F gitarr Amber Burst

Detaljer

Unikt. -Tone en varm och rika utbud med övertoner galore, även om det t väga mycket och är en bris att spela. De eleganta enda F-hål och trapets svans ger en touch av akustisk elegans! Hagström gitarr est. 1958.

Exklusiva Gear4music erbjudande: Beställ artikeln nu och du får en gratis Guitar Stand

Artikelnummer: 19749

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Hagström gitarr är legendariska bland gitarrister eftersom deras spelbarhet, skönhet och hållbarhet. Denna nya familj av Hagström gitarrer bygger på att rykte med användning av flera unika innovationer i material och tillverkningsteknik att sätta Hagström djärvt i 2000-talet.

Den nya Hagström Välj, Vintage och Ultralux serien återta många av de original Hagström funktionerna, är byggda för att samma stränga normer och har många av de samma unika toner som gjort Hagström förklaringen att det är.

Alla modeller åberopa en unik sourcing och tillverkning koncept. Både råvaror och delar för denna nya serie kommer från första kurs leverantörer och samlas för att skapa äkta Hagström gitarr, med ton och kvalitet som högsta prioritet.

Alla modeller är godkända av Karl Erik Hagström, virket kommer från Nordamerika och hårdvaran köps från översta USA och koreanska leverantörer, medan mikar utvecklas i Korea enligt K. E. Hagström s exakta specifikationer

Det t måste vara komplicerat att vara rolig! Kraftfull ton, snabb, rolig och lätt att spela, utsökt olika"avslutas

H-Expander:

Hagström elgitarrer inkluderar företag s patenterade H-Expander truss rod. Tillhandahåller spänningar antingen slutet och kör hals, den styva hela längd men ändå lätt legering truss rod ger en mycket låg mäter och tunn hals, två faktorer som bidrog tjäna Hagström sitt rykte som världen s snabbast spela gitarr

Maskinen huvuden:

Att säkerställa korrekt stämning, ingår Hagström s exklusiva 18: 1-utväxling maskin huvuden även på alla elektriska modeller.

Greppbräda:

Resinator trä är ett trä sammansatta material som är homogen art och är mer stabil än någon standard träprodukt. Det är det perfekta Greppbräda materialet att det eliminerar wolf toner eller hotspots. Den har en artikulerad låter hög kvalitet Ebenholts utan problemen i samband med Ebenholts

Material:

Hagström använder endast de finaste väljer tonval woods och tänkte trä bestånd att förbättra ljudet och skönheten i varje instrument. North American Hard Rock lönn, vågar jag påstå finaste halsen trä och används av de bästa luthiers världen, förbättrar ytterligare spelbarhet, hållbarhet och ljusa formulera ton.

Funktioner/specifikationer:

Kropp & Stall:

 • Kropp: 45 mm mahogny med ihålig bas sida, 10 mm Carved Lönn Top, (* Flamed Lönn Veneer)
 • Stall: Långa resor Tune-O-Matic med Hagström trapets Tail Piece

Hals:

 • Hals: Mahogny, ange
 • Greppbräda: Resinator trä med Hagström 6 mm Dot position tillverkare
 • Truss Rod: H-Expander
 • Skala längd: 24,75 / 628 mm

Pickups & hårdvara:

 • Pickups: 2 x Hagström anpassad 60
 • Pickup Selector: 3-vägs Toggle Switch
 • Stämskruvar: Hagström 18: 1 Die Cast
 • Kontroller: 1 x volym / 1 x ton, Mini växla spole knacka växel