Hörlurar & Studio Monitorer

Hörlurar och studio monitorer är viktiga för dem som menar allvar med inspelning, mixning eller produktion. Att ha rätt utrustning spelar en avgörande roll för att uppnå den perfekta mixen. På Gear4music.se har vi ett fantastiskt urval av hörlurar och studio monitorer för att ge dig det bästa och mest exakta ljudet för din budget.

View All Information

Populäraste Studio monitorer

Första 5 produkter som visas

Läs mer om hörlurar

Vad är skillnaden mellan öppna och slutna hörlurar?

Just nu finns det finns många olika typer av hörlurar till försäljning, och generellt sett faller de under två separata kategorier - de öppna och de slutna lurarna.

På förstnämnda, såsom en AKG K99 Halvöppen, är baksidan av varje hörsnäcka öppen, vilket innebär att ljudet inte är isolerat och kan ta sig ut. Medan detta gör dem mindre lämpliga för en studio-miljö - där kritiska öron krävs - erbjuder de ett öppet och tydligt ljud som man kan lyssna till under längre perioder.

De slutna lurarna kan vara tröttsamma om de används kontinuerligt under lång tid, då baksidan av hörlurarna är slutna och ljudet är isolerat. Detta kan vara mycket användbart för DJ:ar eftersom de har en fast basåtergivning och tillhandahåller bra monitoring i högljudda miljöer som nattklubbar. Det isolerade ljudet hos enheter som Beyerdynamic DT770 Pro kan alternativt vara bra för studio-ingenjörer och musiker, som de inte vill att ljudet ska läcka ut.