Apogee duett Audio Interface - öppnad kartong

 • Video 1
5 576 kr Ord.pris 7 312 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Specialerbjudande - köp och få rabattkod för Plugins!.
 • iOS Audio Interface för iPad + Mac.
 • Fånga din musik till din Mac.
 • Snygga och användarvänliga Interface.
 • Kompatibel med alla Core Audio klagomål program.

Apogee duett Audio Interface - öppnad kartong

Detaljer

Den Apogee Duet 2 USB Audio Interface är den bästa lösningen för att fånga din musik till din Mac. Med Duet 2, göra studioinspelningar av sång, gitarrer, bas, keyboard, trummor och något musikaliska kvalitet.Specialerbjudande - Apogee ONE en för Mac/iPad, nya en för Mac, duett, kvartetten och Ensemble ljudinterface omfattar nu access till specialerbjudanden på ditt val av världsklass ljud plugins från vågor. (Giltig i endast Storbritannien).Observera att rutan har öppnats som en del av vår kvalitet control inspektioner och som sådan alla sälarna har brutits. Själva objektet är helt ny och aldrig har använts.

Detta är ett utmärkt tillfälle att köpa en fullt fungerande produkt till ett rabatterat pris, levereras med ett års garanti.

Artikelnummer: 78530

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Erbjuda Detaljer

Kunder som köper någon av dessa Apogee ljudinterface ny auktoriserad återförsäljare kan registrera sin produkt och få en rabattkod för 25% rabatt på en enda plugin eller 35% rabatt på alla vågor bunt plus en extra $100 verifikation * som kan användas mot deras nästa vågor plugin inköp. Dessa erbjudanden kan även tillämpas på några speciella erbjudanden från vågor.

 • Alla rabatter kan tillämpas på & ldquo; Vinkar specialerbjudanden
 • Tillgängliga för Apogee användare som purchase(d) på/efter 4 April 2016 och register
 • Apogee användare kan välja oavsett Waves plugins de vill
 • Utnyttja kraften i din Mac att köra fler plugins med lägre latens
 • Apogee hardware; bästa möjliga från din Waves plugins kvalitet
 • Waves plugins är CPU effektiv, så att du kan köra sessioner på lägre buffertstorlekar
 • Arbeta på en öppen plattform som tillåter dig att expandera din studio som behövs

* Kupongen kan lösas in för upp till 50% mot varje bunt eller uppgradering, eller upp till 25% mot någon plugin, priset vid tidpunkten för inlösen. Denna Voucher kan inte kombineras med flera plugin rabatter. Kuponger kan endast användas för en order och bär inte en återstoden. Flera kuponger kan inte kombineras.

Läs mer om främjande här.

Apogee duett Audio Interface

Apogee's Duet är den mest respekterade bärbara ljudinterfacet någonsin. Tillsammans med ha fått många utmärkelser, har Duett också varit avgörande för skapandet av ett flertal GRAMMY-vinnande poster. Medan andra har försökt att efterlikna sin ljudkvalitet, underlätta användning och innovativ design, vi har varit upptagen med att göra en ännu bättre duett. Duet 2 bygger på den otroliga framgången av dess föregångare genom Transponering feedback från kunder, lägga till avancerade nya funktioner och leverera ännu bättre ljudkvalitet än original.

Använder den senaste tekniken och drar nytta av erfarenheten av att utveckla Apogee's nya flaggskepp ljudinterface, Symphony I/O, Apogee ingenjörer ombyggd duett för att uppnå en skillnad som du kan höra.

Från de Mikrofonförstärkare till AD/DA-omvandlare, Duet 2 erbjuder bäst av allt Apogee, så att du kan fånga ditt ljud med ännu mer klarhet och dimension än den original duett. Detta är professionell ljudkvalitet du kan ta överallt.

Smidig, detaljerade världsklass Mikrofonförstärkare

Duet 2 Mikrofonförstärkare har en ny design, alla nya komponenter och sömlösa klicka-fria övergångar som gainen ökar och minskar hela otroliga utbud av 0-75dB. Denna unika funktion kan du ringa in perfekt nivå samtidigt som den levererar ultra-låg ljudnivå och slät, skarpa detaljer. Viktigast, Duet 2 Mikrofonförstärkare är optimerade för någon ljudkälla, så ingen materia vad du spelar in du? ll fånga varje detalj.

Orörd, nästa generation AD/DA-omvandlare

Ungefär som Mikrofonförstärkare, Duet 2 AD/DA-omvandlare är en helt ny design och leverera den renaste inspelningar och bästa möjliga ljudupplevelse. Den helt nya designen tar personliga studion till nästa nivå med kvalitativ komponenter och nästa generations konvertering.

Fullfärg OLED-skärm

Nytt för Duet 2 är en fyrfärg OLED display. Denna högupplösta skärmen är viktigaste control center för Duet 2, levererar visuell feedback för flera funktioner inklusive mätning, numeriskt värde för input och output nivåer, ingång gruppering, och fas, muting, Phantom Power och mjuk gräns uppgift. Med denna uppvisning vet du status för alla in- och utdata vid en given tidpunkt utan att referera till Maestro eller inspelningsprogrammet.

Konfigurerbara Touch Pads

Duet 2 införs också konfigurerbara touch pads. 2 touch pads, placerade på vardera sidan av knappen kodare, att du snabbt access utgång funktioner som "Mute utgångar", "Dim utgångar", "Summan till Mono" eller "Växla hörlurar källa". Vart är assignable med en droppa-ned menyn inom Apogee's nya Maestro 2. Denna unika funktion kan du välja den funktion du vill och access det direkt från Duet 2 utan att behöva titta på programvara.

Omgjorda Breakout kabeln

Duet 2: s nya breakout kabeln kraftigt effektiviseras med 2 kombination mikrofon/instrument-anslutningar (XLR- och 1/4") inbyggd i en enda kontakt och 2 balanserade 1/4" anslutningar för högtalare. Den eleganta enkel kabel till junction designen tillåter enkel kabelhantering och låsning anslutningen till Duet 2 är robust och snygg.

Multi-function Kontrollenhet ratten

Tillsammans med dess glatt aluminiumchassi är multi-function Kontrollenhet ratten en av de mest kända funktionerna i Duetts design. Detta centrala control funktionen kan du snabbt och enkelt växla via Duet 2 ingångar och utgångar och fastställda halterna medan du tittar på Duet 2 dynamiska OLED uppvisning.

Recensioner

"Du kämpar att hitta ett företag vars strategi är så anpassad till Apple produkten spänner, med rock-solid integration garanteras. Ljudkvaliteten i Duet 2 är extremt bra, blåser mesta bort." -MusicRadar

"Stilig, fantastiskt ljud, lättanvänt, med en mycket attraktiv inbyggd display - vad är inte för att tycka om Duet 2? Jag tror inte du kommer hitta en motsvarighet som matchar ljudkvaliteten och Mac integration av Duet 2." - Sound on Sound

"Duet 2 är faktiskt bra precis som en hörlursförstärkare, för att lyssna genom högre prisklasserna open-backed och stängt-back hörlurar för Monitor eller bara njuter av musik." -PC Mag

Funktioner/specifikationer:

 • Audio Interface: USB 2.0 Mac audio interface
 • Analoga ingångar: Kombinationen linje/Mic/Instrument
 • Linje utgångar: Balanserad linje utgångar, + 20 dBu maximal output nivå
 • Hörlursutgång: 1 oberoende stereohörlurar utgång
 • Förförstärkare: 2 mikrofon förförstärkare med upp till 75dB av gain
 • Skärm: Övre panelen högupplöst OLED uppvisning
 • Kontrollenhet: Multi-function Kontrollenhet ratten
 • Touch Pads: två tilldelningsbar topp panel touch pads
 • Mute: Stänga av högtalare, hörlurar eller alla utgångar

Kompatibel programvara

Kompatibel med alla Core Audio kompatibla program, inklusive:

 • Logik
 • GarageBand
 • MainStage
 • Soundtrack Pro
 • Pro Tools 9
 • Ableton Live Live
 • Cubase

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.