DISC Avantone Pro LA7 lilla Abbey 7 Studio Monitor, svart

  • 2-vägs motordriven Studio Monitor.
  • Specialdesignade Air Motion Transformer.
  • Omfattar extern strömförsörjning.
  • Front-bränning Bass Reflex Port.
  • Elegant, svart Yta

DISC Avantone Pro LA7 lilla Abbey 7 Studio Monitor, svart

Detaljer
Avantone Pro LA7 lilla Abbey 7 Studio bildskärmen är en 6,5 '' drivs studio monitor med en 2-vägs design och Avantones egenutvecklade 'air motion' transformator tweeter och bashögtalare. Den Avantone Pro LA7 är det idealiska valet för mixning och mastering program tack vare dess brett frekvensomfång och front bränning basport för extra respons på det lägre bandet. Den anpassade air motion transformatorn hjälper till att maximera varje nyans av det ljud som du arbetar med, att förbättra effektivitet och prestanda. Med två förstärkare och en transformator med anpassade utformade i AM är den Avantone Pro LA7s idealiska för en rad musikaliska och medieprogram.

Artikelnummer: 43274

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Idealisk för mixning och Mastering

Avantone Pro LA7 kull Abbey Studio bildskärmen är det perfekta valet för alla digitala musiker, perfekt för mixning och mastering program. 6,5 drivs studio monitor funktioner Avantone egenutvecklade anpassade Air Motion Transformer tweeter och bashögtalare maximerar effektiviteten och ljud prestanda. Ingår också en front skjuter reflex basport som hjälper till att optimera låg frekvensgången, lägga till det extra dunk på bottenregister. 2-vägs design säkerställer både låg slut och hög slut körs vid maximal effektivitet, tack vare de dubbla inbyggda förstärkare tillägnad båda frekvensbanden. Av brett frekvensomfång och utbudet av kontroller säkerställer du hör varje nyans av originalljudet, leverera referens-grad audio. Med dess premium-kvalitetskomponenter och enastående ljudegenskaperna, den Avantone Pro LA7 är det idealiska valet för digital musiker och multimedia artister lika.

Funktioner

  • 6.5 drivs studio monitor
  • Specialdesignade Air Motion Transfomer tweet och woofer
  • Volymreglaget, ground lift switch, combo telefon/XLR balanserad ingång, upplyst strömbrytare
  • Komplett med extern strömförsörjning
  • 2-vägs amplifiering (68W RMS – HF / 132RMS – LF)
En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.