DISC Primacoustic Paintables 24 x 48" målningsbara akustiska Panel, avfasning

  • 3 paneler Per låda.
  • 2'' tjocklek.
  • Från 6 lb glasull.
  • Övermålningsbar.
  • 12 x 48 tum (fasade kanten)

DISC Primacoustic Paintables 24 x 48" målningsbara akustiska Panel, avfasning

Detaljer

Primeacoustic Paintables akustiska paneler är multi-purpose akustisk behandling panel för någon typ av miljö. Utnyttja ett genombrott förmåga att vara målade eller tryckt på utan att förlora någon ljudabsorption, dessa akustiska paneler kan målas för att matcha miljön, eller som en dekorativ tillägg till din studio, hem teatern, konferensrum eller plats för tillbedjan.

Artikelnummer: 46263

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

Primacoustic Paintables är en innovativa akustiska panel som har en speciellt framtagen texturerat latex yta som kan målas på plats att matcha färgschemat och inredningen i ditt rum eller anläggning.

Design börjar med samma höga prestanda 6lb glasull panelen som används i den populära Broadway serie paneler. Som Broadway, Paintables är helt inkapslade med en vävd glasfiber maska och funktionen kåda härdade kanterna för att skapa skarp, arkitektoniskt tilltalande linjer. I stället för inslagning panelen i tyg, är ansikte och kanterna på Paintable belagda i en strukturerad latex finish som är porös och ventilerande. Balanserad formuleringen gör att panelerna ska spray-målade utan att påverka den akustiska prestandan. Detta innebär att slutanvändaren kan besluta om den slutliga färgen utan att behöva kompromissa genom att välja ett särskilt tyg eller låter den akustiska ingenjören att lämna den slutliga färgval till arkitekt, således effektivisering av beslutsprocessen och installation.

Paintables fartyget i en attraktiv absolut vit finish och finns i olika storlekar. Detta gör dem passar perfekt för både stora och små rum house-av-dyrkan, flygplatser, hemmabio, kontor, callcenter, styrelserum, restauranger, video konferens rum, broadcast faciliteter och inspelningsstudior i alla storlekar.

Primacoustic Paintables... oöverträffade prestanda i obegränsad färger.

Funktioner

  • 24 x 48 tum (fasade kanten)
  • 3 paneler Per Set
  • 2" tjocklek