Focusrite ISA One Classic Förförstärkare med Digital A/D-kort

 • Video 1
7 833 kr (inklusive Moms @ 25%)

Denna produkt är inte tillgänglig för inköp för närvarande

 • Flexibel, oberoende D.I. kanal
 • Dedikerad infogningspunkt
 • Valfri Stereo 192 kHz AD-omvandlare.
 • A/D kort ingår

Focusrite ISA One Classic Förförstärkare med Digital A/D-kort

Detaljer

Den klassiska ISA One förstärkaren med singelkanal paketad med det dedikerade ISA One A/D-kortet, samma kort som används med ISA430 MkII. ISA Ones mikrofonförstärkare levererar Focusrite prestigefyllda ISA transformator-baserade förstärkare i ett robust och bärbart chassi till ett banbrytande pris.

Artikelnummer: 25528

Se Fullständig Beskrivning

Fullständig Beskrivning

Se Fullständig Beskrivning

ISA mikrofonförstärkaren introducerades 1985. Denna transformator-baserade förstärkare bildade den första halvan av ISA110 mikrofonförstärkaren och EQ-modulen på Focusrites kritikerrosade Forte-konsol. Denna konsol, och den senare Studio-konsolen, hyllades av många som de mest välljudande konsolerna som någonsin byggts.

Förförstärkaren kompletteras av en linjeingång och en oberoende D.I. kanal, komplett med dedikerad gain-kontroll, aktiv eller passiv impedans-switch, en TRS Jack-utgång för anslutning till förstärkare och en oberoende XLR-utgång på baksidan. Denna flexibla, oberoende D.I. gör ISA idealisk både för ingenjörer som vill blanda en D.I.-gitarrsignal med ett mickat gitarrkabinett, och för artister som kräver en enda klassisk lösning för både gitarr och sång.

En variabel impedanskrets har lagts till så att användaren kan växla mellan fyra noggrant utvalda impedansinställningar. Förutom original ISA110-impedansen tillåter tre ytterligare impedansinställningar perfekt matchning, eller kreativ omatchning av förstärkaren, oavsett mikrofon. ISA One har även en infogningspunkt, om behovet uppstår att placera extra bearbetning mellan förstärkaren eller D.I:n och den valfria omvandlaren. Phantom Power, omvänd fas och ett 75Hz, 18dB/oktav högpassfilter finns också tillgängliga från den vinklade främre fascian.

Oberoende ingångsmätning för båda kanalerna tillhandahålls i form av en rörlig spole VU-mätare med variabel kalibrering för att passa analoga och digitala inspelningsmedier, tillsammans med två sex-LED mätare; ingångar kan mätas antingen före eller efter infogning. Mätarberäkningarna utnyttjar alla referenspunkter som Avid Pro Tools HD-systemet, vilket tillåter oproblematiska arrangemang.

ISA Ones hörlursutgång har en dedikerad volymkontroll som levererar en extern stereo cue mix (ett enkelt klick-spår eller ett stereomixflöde från ett interface eller en Live-konsol) matas till hörlurarna via två TRS jack-ingångar på baksidan av enheten.

Funktioner/specifikationer

 • Robust och bärbar transformator-baserad förstärkare
 • Linjeingång (XLR och TRS Jack)
 • Oberoende D.I. kanal
 • Infogningspunkt
 • VU-mätare
 • Sex LED-mätare
 • Hörlursutgång med dedikerad volymkontroll
 • Valfria Stereo A/D omvandlare ger omvandling för två kanaler på 24 bit/192 kHz AD med ett dynamiskt omfång på 119dB.

För att se specifikationer för Focusrite ISA One Classic analoga kanalförstärkare, vänligen ladda ned PDF-filen nedan.

En reseadapter kan sändas med din beställning
Produkter som levereras med din beställning kan innehålla en brittisk stickkontakt. Självklart medföljer i så fall en adapter för konvertering, helt utan extra kostnad.